Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Wiley’s Finest Peak Omega 3, 125ml

29.95 

Tekoče zlato z mrzlega severa.
Oceansko tekoče zlato v najvišjih koncentracijah EPK in DHK na trgu na en odmerek.

Izdelek vsebuje: 125 ml

1 na zalogi

Šifra: SKU 1477 Kategorija: Oznaka:

Opis

Peak Omega 3, Wiley’s Finest

Oceansko tekoče zlato v najvišjih koncentracijah EPK in DHK na trgu na en odmerek, je paradni konj pri Wiley’s Finest. Koncentrirano ribje olje premium kakovosti, ki vsebuje kar 1400 mg EPK in 900 mg DHK na odmerek, kar je še posebej pomembno, kadar želimo hitro in močno povečati vnos omega 3 maščobnih kislin v telesu. Blag, odličen okus in svežino zagotavlja naravna aroma limone.

Omega-3 maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca*
*Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK.
DHK ima tudi vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida**
**Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.

Čistoča ribjih olj Wiley’s Finest

Za Wiley’s Finest je morje že 35 let vir navdiha in obstoja, zato z morskim habitatom ravnajo odgovorno. Natančno vedo, na katerih ribiških ladjah in kdaj so bile ribe ulovljene. Pozorni so na obnovo ribjega staleža, na občutljiva naravna ravnovesja med morskim življenjem in ohranjanjem morske diverzitete. Za unikaten, sledljiv in trajnosten način pridobivanja olja je podjetje dobilo certifikat MSC, ki jamči, da je ribolov trajnosten. Wiley’s Finest je eno redkih svetovnih podjetij, ki lahko zagotovi popolno sledljivost, saj za celoten proces od ulova do embalaže poskrbi samo.

Še preden pride katero koli olje Wiley’s Finest na police, so čistoča, stopnja oksidacije in ostali parametri kakovosti preverjeni tudi s strani neodvisnih laboratorijev. Proizvodnja ribjih olj Wiley’s Finest poteka brez uporabe kemikalij in topil. Zaradi naprednega tehnološkega postopka pridobivanja olja, dodajanja naravnih antioksidantov, kot je vitamin E, ter ustreznega polnjenja in kapsuliranja se Wiley’s Finest omega 3 in omega 7 maščobne kisline uvrščajo med olja z eno najnižjih stopenj oksidacije (TOTOX < 5) na svetu.
Celoten asortiman olj je certificiran s strani svetovne nadzorne organizacije SQF. Pri parametrih čistosti in oksidativnih vrednosti omega 3 maščobnih kislin EPA in DHA (PCB, PCDD / F, dioksini, težke kovine, stopnja oksidacije in mikrobiološka ustreznost) Wiley’s Finest upošteva standarde priznane organizacije GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega 3s).

Sestavine

Vsebuje Povprečje na 5 ml
Koncentrirano ribje olje  4500 mg
Vsebuje naslednje Omega-3 maščobne kisline: 2600 mg
–  EPA (eikozapentaenojska kislina) 1400 mg
–  DHA (dokozaheksaenojska kislina) 900 mg
–  Druge omega 3 maščobne kisline 300 mg

*mg = miligram

Sestavine: koncentrirano olje ribe aljaškega polaka iz divjega ulova, naravna aroma limone, antioksidant: tokoferol (naravni vitamin E).

NE VSEBUJE: sladkorja, glutena, škroba, kvasa, pšenice, mleka in mlečnih izdelkov, umetnih sladil, umetnih barvil, oreškov, morskih sadežev, jajc, arašidov, soje in koruze.

VSEBUJE RIBO:

Aljaški polak iz divjega ulova (Gadus chalcogrammus)

Uporaba

Ena čajna žlička (5 ml) dnevno ob obroku.

Proizvaja

Terranova Synergistic Nutrition, Velika Britanija

Dodatne informacije

Polnjenje

30 kapsul, 60 Kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Wiley’s Finest Peak Omega 3, 125ml”
GOR