Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

ZEOLITH MED® Detox v prahu

Že od 17.90 

Zeolit MED® Detox v prahu je medicinski pripomoček iz 100% naravnega minerala klinoptilolit-zeolit. Lajša delovanje jeter skozi razstrupljanje prebavnega trakta in adsorpcijo živega srebra, svinca, kadmija, aluminija, aminijaka in histamina. Preizkušeno varen in učinkovit v skladu z visokimi kakovostnimi kriteriji EFSA-e, Evropske agencije za varno prehrano.

• klasični specialist za razstrupljanje
• povsem naravni mineralni prah brez dodatkov
• visoka kakovost, preizkušena in kontrolirana s strani EFSA

  • olajša delovanje jeter
  • razstruplja prebavni trakt
  • adsorbira živo srebro, svinec, kadmij, aluminija, amonijak in histamin
Šifra: SKU 284 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Razstrupljanje z zeolitom

Prednost zeolita ​​v prahu je, da ga enostavno zmešamo v vodi.  Izbrani zeolit ​​je 100% naravnega izvora iz vulkanskega minerala brez dodatkov ali zmesi in kljub fini strukturi ne vsebuje nanodelcev. Naravni klinoptilolit-zeolit ​​ima visoko adsorpcijo kot tudi funkcijo sposobnosti vezave snovi, in zato primeren za razstrupljanje oz. za odstranjevanje npr. aluminija, svinca, živega srebra, kadmija, amonija in histamina.
Naravni mineral klinoptilolit-zeolit se zaradi svojih adsorpcijskih lastnosti uporablja na različnih področjih za: naravno zdravljenje, zdravila in kozmetiko, dodatek k živalski krmi, rejo mlade živine v kmetijstvu, izboljšanje kvalitete tal in vode, v ribogojstvu, čiščenje vode, v jedrski in vesoljski industriji. Več informacij najdete na ustreznih podatkih o izdelku.

Preizkušena kakovost in učinkovitost

Pri proizvodnji ibranega zeolita veljajo zelo visoke zahteve glede standardov in kakovosti: med pregledom prejetih surovin mora zeolit ustrezati strogim kriterijem evropske ali nemške farmakopeje, še posebej kar se tiče mikrobiološke čistosti in koncentracije toksičnih substanc. Da bi zagotovili maksimalno kvaliteto, se minerali testirajo v državno odobrenih nemških laboratorijih. Prav tako je za proizvajalca izjemno pomembno, da vodijo obsežno dokumentacijo o vseh predelanih surovinah in njihovih preiskavah. To pomeni, da so materiali sledljivi v vsakem trenutku, kar zagotavlja visoko stopnjo varnosti in kakovosti izdelkov.

Lastnosti
– mikronizirana povprečna velikost zrn, pribl. 26 μm
– 89-95% klinoptilolit
– zelo visoka kationska izmenjalna kapaciteta
– zelo dobro razmerje silicija – aluminija (5,4:1)
– nestrupeno in brez vlaknin

Zanimivost
Zeolit v prahu pridobivajo 200 km jugovzhodno od slovitega slovaškega nahajališča Košice in vsebuje zelo visok odstotek blagodejnega mineralnega klinoptilolita, 89-95 %. Redni testi na toksine se izvajajo v akreditiranih nemških laboratorijih. Prav tako ni mogoče zaužiti prevelikega odmerka zeolitnega prahu, saj se presežek zeolita izloča z blatom.

Uporaba

30 min pred glavnim obrokom zaužijemo eno čajno žličko zeolita, približno 3-5 g,  zmešanega v naravnem soku, nesladkanem čaju ali vodi. V dneh, ko uživamo zeolit, moramo biti še posebej pozorni, da zaužijemo zadostno količino vode, saj lahko telo le tako izloči nakopičene strupe. Idealne ure za uživanje naj bi bile med 6. in 8. uro zjutraj, 13. in 15. uro, 18. in 20. uro ter po 22. uri za nočno terapijo.

Rok uporabe
Zeolit ima zelo dolg rok uporabe, če ga shranjujemo v suhem prostoru.

Opozorila

Hraniti nedosegljivo otrokom.
Ne vdihavajte!
Shranjujte v suhem prostoru pod 60°C.

Obvestilo

Klinoptilolit–zeolit je v skladu z zahtevami E567 in E568 evropske certifikacije registriran kot medicinski pripomoček.

Sestava

89-95% klinoptilolit

Mikroniziran, povprečna velikost zrn manj kot 27 um.

Proizvajalec

HOLISTIC Ljubljana

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ZEOLITH MED® Detox v prahu”
GOR