Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Wiley’s Finest Full Spectrum omega-3, 60 kapsul

34.99 

Za oboževalce veganskih presežkov!
Za vegane sprejemljiva formulacija dveh izjemnih olj – olje iz semen rastline navadno ptičje seme, lat. Buglossoides arvensis, in olja iz alg.

Izdelek vsebuje: 60 kapsul
Šifra: SKU 1286 Kategorija: Oznaka:

Opis

Full Spectrum Omega-3

Primeren vnos DHK, za možgane ključne maščobne kisline omega 3, je vegetarijancema in veganom težje dosegljiv. Z uživanjem lanenega in konopljinega olja, oreščkov, telo oskrbimo le z omega 3 maščobno kislino ALK (ALA). Ta pa se mora šele pretvoriti v zdravju koristni DHK in EPK. Proces pretvorbe je tako neučinkovit, da se v EPK pretvori le največ 10% ALK, kar je odločno premalo. Za vegane sprejemljiva formulacija dveh izjemnih olj – olje iz semen rastline navadno ptičje seme, lat. Buglossoides arvensis, in olja iz alg. Obe olji sta bogati z večkrat nenasičenimi maščobnimi kislinami, zato v kombinaciji po sestavi predstavljajta ustrezno alternativo ribjemu olju. V dnevnem odmerku je kar 500 mg DHK, primernih za vegane in vegetarijance, in 1000 IU maščobo topnega vitamina D3 skupaj z 125% priporočenega dnevnega vnosa vitamina E.

 • Omega-3 maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca*
  *Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK.
 • DHK ima tudi vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida**
  **Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.
 • Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.
 • Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema.
 • Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja.
 • Vitamin D prispeva k delovanju mišic.
 • Vitamin E prispeva k normalnemu strjevanju krvi

Wiley’s Finest, Wild Alaskan Fish Oil
Pri Wiley’s Finest se na omega 3 maščobne kisline spoznajo od ribje glave do repa proizvodnega procesa. Za njihovimi čistimi, različno koncentriranimi premium prehranskimi dopolnili, temelječimi na omega 3 maščobnih kislinah, stojijo tradicija, sodobna tehnologija in globoko spoštovanje do ohranjanja naravnih virov.

Čistoča ribjih olj Wiley’s Finest

Za Wiley’s Finest je morje že 35 let vir navdiha in obstoja, zato z morskim habitatom ravnajo odgovorno. Natančno vedo, na katerih ribiških ladjah in kdaj so bile ribe ulovljene. Pozorni so na obnovo ribjega staleža, na občutljiva naravna ravnovesja med morskim življenjem in ohranjanjem morske diverzitete. Za unikaten, sledljiv in trajnosten način pridobivanja olja je podjetje dobilo certifikat MSC, ki jamči, da je ribolov trajnosten. Wiley’s Finest je eno redkih svetovnih podjetij, ki lahko zagotovi popolno sledljivost, saj za celoten proces od ulova do embalaže poskrbi samo.

Še preden pride katero koli olje Wiley’s Finest na police, so čistoča, stopnja oksidacije in ostali parametri kakovosti preverjeni tudi s strani neodvisnih laboratorijev. Proizvodnja ribjih olj Wiley’s Finest poteka brez uporabe kemikalij in topil. Zaradi naprednega tehnološkega postopka pridobivanja olja, dodajanja naravnih antioksidantov, kot je vitamin E, ter ustreznega polnjenja in kapsuliranja se Wiley’s Finest omega 3 in omega 7 maščobne kisline uvrščajo med olja z eno najnižjih stopenj oksidacije (TOTOX < 5) na svetu.
Celoten asortiman olj je certificiran s strani svetovne nadzorne organizacije SQF. Pri parametrih čistosti in oksidativnih vrednosti omega 3 maščobnih kislin EPA in DHA (PCB, PCDD / F, dioksini, težke kovine, stopnja oksidacije in mikrobiološka ustreznost) Wiley’s Finest upošteva standarde priznane organizacije GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega 3s).

Sestavine

Vsebuje Povprečje na dve kapsuli %PDV*
Olje alg 1250 mg
Vsebuje naslednje Omega-3 maščobne kisline: 505 mg
–  EPA (eikozapentaenojska kislina) 5 mg
–  DHA (dokozaheksaenojska kislina) 500 mg
Olje semen rastline navadno ptičje seme 400 mg
Vsebuje naslednje Omega-3 maščobne kisline: 220 mg
–  ALA (α-linolenska kislina) 160 mg
– SDA (stearidonska kislina) 60 mg
– GLA (gama-linolenska kislina) 10 mg
Vitamin D3 (holekalciferol) 1000 IU/25µg 500 %
Vitamin E 15 mg 125 %
Vitamin K2 25 µg

*mg = miligram, µg = mikrogram

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek prehranskega dopolnila sta dve kapsuli dnevno ob obroku.

Opozorila

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Proizvaja

Terranova Synergistic Nutrition, Velika Britanija

Dodatne informacije

Polnjenje

50 kapsul, 100 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Wiley’s Finest Full Spectrum omega-3, 60 kapsul”
GOR