Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Souldrops Mehčalec RainDrop 1.L

8.59 

Souldrops organski mehčalci NOVE generacije imajo izjemno prijetne, dolgotrajne dišave. Opranemu perilu dajejo mehkobo in anti-statična zaščito. Polnjeno v 100% reciklirano – ponovno uporabljeno embalažo.

Souldrops mehčalec Raindrop vas razvaja z izjemno dišavno sestavo Coqueliciot soft – Mehkoba poljskega maka; s cvetnim vonjem, ki nikoli ne razočara.

Pakiranje: 1l /  za 40 pranj

Šifra: SKU 1432 Kategorija: Oznaka:

Opis

Souldrops organski mehčalci imajo izjemno prijetne, dolgotrajne dišave. Opranemu perilu dajejo mehkobo in anti-statično zaščito. Dodatno izpira ostanke detergentov iz tkanin.  Z natančnim doziranjem pa ponujajo tudi ekonomično pranje vašega perila. Souldrops detergenti in mehčalci so edinstveni na trgu, saj so izdelki brez vseh opozorilnih znakov in piktogramov, kar je velika prednost pred konvencionalnimi izdelki! Sestavine so rastlinskega izvora, ki so lahko biološko razgradljive.

SoulDrops – Ena kapljica za tvojo dušo!

Souldrops mehčalec Raindrop vas razvaja z izjemno dišavno sestavo Coqueliciot soft – Mehkoba poljskega maka; s cvetnim vonjem jasmina, vrtnice in vijolice z mošusom ter “spicy” začimbami.

Izbor pralnih mehčalcev Souldrops:

  • NectarDrop: vsebuje izbrano dišavno sestavo Lavender – Poletni travnik s sivko 
  • RainDrop: vsebuje izbrano dišavno sestavo Coqueliciot soft Mehkoba poljskega maka
  • CrystalDrop: vsebuje izbrano dišavno sestavo Black Diamonds – Črni diamantki
  • BalsamDrop: vsebuje izbrano dišavno sestavo Fresh Cotton – Sveže perilo

Souldrops je pristop, ki naredi vaše okolje čistejše in bolj barvito!

Souldrops organski mehčalci imajo izjemne dolgotrajne dišave, zagotavljajo mehkoba in anti-statično zaščito vašega perila. Ostanek detergentov temeljito izperejo iz vašega perila. Souldrops detergenti so edinstveni na trgu, saj so izdelki brez vseh opozorilnih znakov. Sestavine so rastlinskega izvora, ki so lahko biološko razgradljive. Souldops mehčalci so polnjeni v 100% reciklirano- ponovno uporabljeno plastiko iz rumenega kontejnerja. Prva „zelena embalaža“ na svetu. Rezultati dela Souldrops raziskovalcev so inovativne, edinstvene formulacije. Velik poudarek dajejo ustvarjanju okolijsko ozaveščene korporativne kulture, saj je naša prioriteta številka ena varstvo okolja in planeta Zemlje. Uporabljajo samo vrhunsko tehnologijo s sestavinami rastlinskega izvora. Ščiti vašo kožo. Souldops izdelki so veganski in so brez testiranja na živalih. Souldrops ponuja vrhunsko kakovost po dostopnih cenah, ki je na voljo vsakemu posamezniku ali skupnosti.

SouDrops – Življenjski slog ustreza trajnosti!

  • Za mehek, anti statičen tekstil
  • Dolgotrajna, prijetna dišava, naravni vonji
  • Organske, rastlinske surovine
  • Vegan, nobenega testiranja na živalih
  • 100% reciklirana ponovno uporabljena plastika iz rumenega kontejnerja Prva „zelena embalaža“ na svetu: 100% reciklirani in ponovno uporabljeni materiali

SoulDrops – ZDRUŽENI DIZAJN, VARSTVO OKOLJA IN UČINKOVITOST!

VARSTVO OKOLJA IN UČINKOVITOST.

Dajejo velik poudarek ustvarjanju okolijsko ozaveščene korporativne kulture, saj je njihova prioriteta številka ena varstvo okolja in planeta Zemlje. Uporabljajo samo vrhunsko tehnologijo s sestavinami rastlinskega izvora. ŠČITI VAŠO KOŽO, NE VSEBUJE Fosforja, fosfonata, parabenov, SLS, LAS, polimerov, umetnih barvil, visoko koncentriranih dražilnih sestavin. Brez mikro plastike.

Uporaba

Za 40 pranj

Strojno pranje perila: Dodajte 1-2 pokrovčka (25-50 ml) mehčalca na 4-5 kg perila

Ročno pranje perila: Dodajte 1-2 pokrovčka (25-50 ml) mehčalca na 10l vode.

Upoštevajte dodatna navodila iz nalepke. Pred uporabo pretresite.

Sestavine

Sestavine: < 5% kationske površinsko aktivne snovi, dišave (Geraniol, Citronelol, Linalool), konzervans (natrijev benzoat).

Barva vsebine: Mleku podobna bela tekočina

Hranjenje

Shranjevanje: 5-25 °C in zaščitite pred neposredno sončno svetlobo!

Opozorila

Hraniti izven dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi. Če izdelek pride v oči, jih sperite z obilo vode. Z odpadno embalažo je treba ravnati v skladu z lokalnimi predpisi. Osušite in odložite v navadni rumeni kontejner.

Ni znakov za nevarnosti.

Proizvajalec

Herbow – Monsun

Distribucija za Slovenijo: Naj zame d.o.o., Slovenija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Souldrops Mehčalec RainDrop 1.L”
GOR