Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Souldrops Detergent Colour CoralDrop, 1.3l

9.99 

Učinkovita moč pranja perila z lahko razgradljivimi sestavinami. Polnjeno v 100% reciklirano – ponovno uporabljeno embalažo.

Vonj Souldrops detergenta Color CoralDrop  ima sladko pomladni cvetni vonj vanilje in sladkega jagodičevja. Barvni pralni gel z aditivi za ohranjanje barv za barvno perilo, bolj umazano perilo in za krajša pranja belega perila.

Pakiranje: 1,3l /  za 20 pranj

Šifra: SKU 1427 Kategorija: Oznaka:

Opis

Souldrops organski detergenti imajo učinkovita moč čiščenja že pri nižji temperaturi pranja, zahvaljujoč sladkornim tenzidom. Z natančnim doziranjem pa ponujajo tudi ekonomično pranje vašega perila. Souldrops detergenti in mehčalci so edinstveni na trgu, saj so izdelki brez vseh opozorilnih znakov in piktogramov, kar je velika prednost pred konvencionalnimi izdelki! Sestavine so rastlinskega izvora, ki so lahko biološko razgradljive.

SoulDrops – Ena kapljica za tvojo dušo!

Souldrops Universal detergent Seadrop ima sladko pomladni cvetni vonj vanilje in sladkega jagodičevja. Barvni pralni gel z aditivi za ohajanje barv za barvno perilo, bolj umazano perilo in za krajša pranja belega perila.

Izbor pralnih tekočih detergentov Souldrops:

  • Clouddrop: prijeten, nevtralen – Mehek in nežen vonj jasmina in lilij
  • Seadrop: piš morskega vetriča – Čist, svež cvetlični vonj belih vrtnic
  • Coraldrop: sladko pomladno cvetje – Živahen vonj vanilje in sladkega jagodičevja

Souldrops je pristop, ki naredi vaše okolje čistejše in bolj barvito!

Souldops detergenti so polnjeni v 100% reciklirano- ponovno uporabljeno plastiko iz rumenega kontejnerja. Prva „zelena embalaža“ na svetu. Rezultati dela Souldrops raziskovalcev so inovativne, edinstvene formulacije. Velik poudarek dajejo ustvarjanju okolijsko ozaveščene korporativne kulture, saj je njihova prioriteta številka ena varstvo okolja in planeta Zemlje. Uporabljajo samo vrhunsko tehnologijo s sestavinami rastlinskega izvora. Ščitijo vašo kožo. Souldops izdelki so veganski in so brez testiranja na živalih. Souldrops ponuja vrhunsko kakovost po dostopnih cenah, ki je na voljo vsakemu posamezniku ali skupnosti. Brez opozorilnega znaka za nevarnost!

SouDrops – Življenjski slog ustreza trajnosti!

  • organske, rastlinske surovine
  • lahko biološko razgradljive formule
  • Učinkovita moč čiščenja, zahvaljujoč sladkornim tenzidom
  • 100% reciklirana ponovno uporabljena plastika iz rumenega kontejnerja Prva „zelena embalaža“ na svetu: 100% reciklirani in ponovno uporabljeni materiali

SoulDrops – ZDRUŽENI DIZAJN, VARSTVO OKOLJA IN UČINKOVITOST!

VARSTVO OKOLJA IN UČINKOVITOST.

Dajejo velik poudarek ustvarjanju okolijsko ozaveščene korporativne kulture, saj je njihova prioriteta številka ena varstvo okolja in planeta Zemlje. Uporabljajo samo vrhunsko tehnologijo s sestavinami rastlinskega izvora. ŠČITI VAŠO KOŽO, NE VSEBUJE Fosforja, fosfonata, parabenov, SLS, LAS, polimerov, umetnih barvil, visoko koncentriranih dražilnih sestavin. Brez mikro plastike.

Uporaba

Za 20 pranj pri zmerno umazanem perilu in zmerni trdoti vode. Doziranje (pokrovček ustreza 25 ml).

Strojno pranje perila: Pri 4-5 kg perila dodajte 2,5 pokrovčka (65ml) za zmerno umazano perilo. Pri bolj umazanem perilu povečajte doziranje (pri 4-5 kg perila) in dodajte do 5. pokrovčkov (125ml) detergenta.

Ročno pranje perila: Dodajte 2. pokrovčka (50ml) detergenta na 10 l vode.

Vedno dozirajte glede na trdoto vode in nečistoto, perite polen pralni boben pri najnižji temperaturi ( 20-60 ºC). Upoštevanje doziranja iz navodil etikete pomaga zmanjšati onesnaževanje vode, pri prekomernem nastajanju odpadkov in porabi energije. Barvni pralni gel za belo, močno umazano in barvno pranje perila. Pred uporabo pretresite.

Za srednje trdoto vode in srednje umazana oblačila. Doziranje (kapaciteta dozirnega pokrova 25 ml)

4-5 kg Kontaminacija normalno Močna
Trdota vode mehko/srednje 65 ml (2,5 pokrovčka) 100 ml (4 pokrovčki)
Trdota vode bolj umazano 75 ml (3 pokrovčki) 125 ml (5 pokrovčkov)

 

7-9 kg Ročno pranje Temperatura pranja
+25 ml (+1 pokrovček) 50 ml (2 pokrovčka) na 10 litrov vode 20-60 °C

Sestavine

Sestavine: < 5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje: encime, dišave, konzervans (fenoksietanol). Shranjevanje: pri 5-25 °C.

Barva vsebine: prozorna, roza. Viskozni gel.

Hranjenje

Shranjevanje: 5-25 °C in zaščitite pred neposredno sončno svetlobo!

Opozorila

Hraniti izven dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi. Če izdelek pride v oči, jih sperite z obilo vode. Z odpadno embalažo je treba ravnati v skladu z lokalnimi predpisi. Osušite in odložite v navadni rumeni kontejner.

Ni znakov za nevarnosti.

Proizvajalec

Herbow – Monsun

Distribucija za Slovenijo: Naj zame d.o.o., Slovenija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Souldrops Detergent Colour CoralDrop, 1.3l”
GOR