Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Taoasis BIO eterično olje LJUBEZEN V ZRAKU / Alles Liebe 5ml

10.90 

Mešanica čistih ekoloških eteričnih olj z vrtnico, geranijo in vanilijo.

Iz nadzorovane ekološke pridelave.

Vsebina: 5 ml

2 na zalogi

Šifra: SKU 1032 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

BIO eterično olje LJUBEZEN V ZRAKU / Alles Liebe 5ml
Mešanica čistih eteričnih olj iz nadzorovane ekološke pridelave, cvetna dišava z ekološkimi eteričnimi olji vrtnice in geranije.

Značilnost vonja: cvetni

Damaščanska vrtnica – to močno dišečo rastlino najdemo najpogosteje v Bolgariji, pa tudi Turčiji, Maroku, Indiji in Iranu. Raste v obliki grmičkov ima rožnate cvetove in trnje. Eterično olje vrtnice pridobivajo iz svežih cvetov s parno destilacijo. Esenca damaščanska vrtnice je še posebej blagodejna za nego kože, saj ima proti vnetni učinek na razdraženo kožo. Poleg tega vrtnica dviguje razpoloženje, sprošča, kadar se počutimo živčne in žalostne blagodejno vpliva pri glavobolih ter daje občutek harmonije kadar se počutimo depresivne. Zaradi svojega sensualnega vonja, lahko poskrbi za romantično vzdušje v prostoru. Za eterično olje damaščanske vrtnice je splošno znano, da prinaša občutek veselja in sreče ter ˝urok ljubezni˝, ki se lahko dotakne globin naše duše in srca. Prebuja naše čute in nekatere že davno pozabljene občutke.

Vanilija – je rastlina s svetlimi skoraj belimi cvetovi, ki izvira iz Srednje in Južne Amerike, danes pa večino vanilije pridelajo na območju Madagaskarja, Komorosa in Reuniona. Rastlina je orhideja in ovijalka in se v naravnem okolju vzpenja ob najbližjem drevesu, oprašujejo pa jo kolibriji. Specifična in sladka aroma vanilije izhaja iz sestavine vanilin, katero najdemo v semenih znotraj stroka, v posameznem stroku, pa je te sestavine le od 2- 3%. Vendar se značilna aroma vanilije razvije šele s kompleksnim postopkom fermentacije na osnovi pare. Esenco vanilije pridobivamo iz semen v strokih vanilije. Ekološko eterično olje vanilije ima pomirjevalen, uravnotežujoč in evforičen učinek na naše razpoloženje. Pomaga lahko pri težavah z nespečnostjo, uravnoteži, kadar se spopadamo z raznimi frustracijami, poleg tega vonj po vaniliji v nas vzbuja občutek varnosti in sreče. Še ena zanimivost, če se spopadamo s kakšnim odvečnim kilogramom in nas popade želja po sladkem, si lahko že preprosto z vonjanjem vanilije potešimo trenutno željo po sladkem.

Nadzorovana ekološka pridelava. 

Vsebina: 5 ml

Sestavine

Ingredients: Parfum**, Limonene*, Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Linalool*.

Več o sestavinah:

* Eterična olja so sestavljena iz velikega števila posameznih komponent. Snovi, kot sta limonene in linalool, so naravni sestavni del eteričnega olja in se nikakor ne dodajajo. A ker spadajo med 26 alergenih dišav, jih je zato potrebno navajati ločeno, saj so nekateri posamezniki alergični na posamezne sestavine.

** Med sestavinami lahko najdemo oznako parfum. Beseda parfum pri teh izdelkih označuje sestavo iz različnih naravnih eteričnih olj, vendar s to oznako, proizvajalec natančno sestavo ohrani kot skrivnost vonja.

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če zaradi nendzorovanih naravniih razmer, pridelamo le omejeno količino olja Demeter kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v teh redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave.

Izogibajte se stiku z očmi in s sluznico. Hranite dobro zaprto izven dosega otrok. Ne uživajte! Hranite na hladnem. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

Navodila za uporabo

V kozmetične namene. Pred uporabo ga vedno razredčite po priporočenih navodilih. Zmešajte 8-10 kapljic ekološkega eteričnega olja vilinski vonj v 50 ml ekološkega mandljevega olja za pomirjujočo aromatsko masažo.

AROMATERAPIJA v prostoru:

v difuzor ali izparilnik dodajte nekaj kapljic (od 4-6 kapljic odvisno od velikosti posode z vodo) ekološkega eteričnega olja jubezen je v zraku.

Proizvaja

TAOASIS GmbH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Taoasis BIO eterično olje LJUBEZEN V ZRAKU / Alles Liebe 5ml”
GOR