Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Herbow Soda za pranje 850g

9.98 

HERBOW soda za pomivanje

Pakiranje: 850 g

Šifra: SKU 1340 Kategorija: Oznaka:

Opis

Soda za pranje

Pralna soda je skoraj tako nežna do okolja kot pralni oreščki. Prednost je, da pri njeni proizvodnji ne nastajajo okolju škodljivi stranski produkti. Je tudi enostavno in hitro biološko razgradljiva, zato je okolju prijazno čistilo.

Kot dodatek pomivalnim in čistilnim sredstvom povečuje njihovo čistilno moč, zato jo uporabljamo pri čiščenju močno umazanega tekstila, delovnih oblačil, kuhinjskih krp, namiznih prtov, posteljnine, spodnjega perila. Zagotavlja higiensko čistočo in odpravlja neprijetne vonjave.

Njen učinek mehčanja vode, razmaščevanja in čiščenja je zelo učinkovit že pri relativno majhni količini.

Sestavine: natrijev karbonat (številka EINECS: 207-838-8), pralni oreščki

Uporaba:

Za povečanje učinkovitosti pranja: 1 žlico (10 g) pralne sode dajte v razdelek za detergent v pralnem stroju za 5 kg perila. Detergent dozirajte kot običajno. Ne uporabljajte za pranje volne in svile.

Za namakanje: 1-2 žlici (10-20 g) pralne sode raztopite v 5 litrov tople vode, v kateri nato namočite oblačila za vsaj 1-2 uri oziroma po možnosti pustite čez noč. Tekstil s krvavimi madeži vedno namočite v hladno vodo. Na koncu perilo operite kot običajno.

Za mehčanje vode: za srednje trdo in trdo vodo dajte pralno sodo v razdelek za detergent:

Za čiščenje posode: Pripravite raztopino iz 2-3 žlic (20-30 g) pralne sode in 5 litrov vode. Če je potrebno, se lahko odmerek pralne sode poveča. Deske za rezanje in lesene žlice operite z vročo pripravljeno raztopino. Loncem in ponvam z zažganimi ostanki hrane dodajte pripravljeno raztopino in zavrite. Kozarce za marmelado operite z vročo raztopino in nato sperite z vročo vodo.

Opozorilo: Ne uporabljajte na aluminijasti posodi ali na povoskanih površinah. Za osebe z občutljivo kožo je priporočljiva uporaba gumijastih rokavic, ker izsušuje kožo! Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Pozor. H319 – Povzroča hudo draženje oči. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P280 – Nositi zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.

UFI: YG67-Y0DV-E008-P67K

HERBOW pridobil VEGAN certifikat

Herbow Vegan Certified!

Leta 2022 je Herbow prejel blagovno znamko Vegan Society, eno najprestižnejših veganskih ocen na svetu.

Herbow pripisuje velik pomen ekološkemu pristopu pri razvoju, proizvodnji in distribuciji izdelkov.

Za kvalifikacijo morajo biti izpolnjene naslednje zahteve:

  • Prepovedana je uporaba kakršnih koli proizvodov ali surovin živalskega izvora.
  • Izdelek ne sme vsebovati mleka ali medu.
  • Med testiranjem izdelkov ali njihovih sestavin ni dovoljeno testiranje na živalih.
  • Prepovedana je uporaba kakršnih koli gensko spremenjenih organizmov.

Tega ne sme storiti proizvajalec ali katera koli druga oseba, ki jo pooblasti proizvajalec. 

Certifikat PETA brez krutosti!

Herbow je bil nagrajen s PETA Animal-Free Vegan Certification!

Ljudje za etično ravnanje z živalmi (PETA) je največja organizacija za pravice živali na svetu, saj ima več kot 9 milijonov članov in podpornikov po vsem svetu.

Logotip lahko pridobijo samo podjetja, ki se zavežejo, da nikoli ne izvajajo, naročajo, plačujejo ali dovolijo testiranje na živalih med razvojno fazo, tako za sestavine, kot za končne izdelke. S svojimi dobavitelji morajo skleniti pogodbo, ki zagotavlja, da dobavitelji od trenutka podpisa sporazuma nikoli ne bodo izvajali, naročali, plačevali ali odobrili testiranja sestavin na živalih, ki jih je kupilo podjetje ali blagovna znamka. To so pogoji, da jih PETA in program Global Beauty Without Bunnies označi kot »brez krutosti«.

Herbow (HERBal Organic World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja, vendar spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba z uporabo bombažne vrečke, izpadanje in zatikanje oreščkov, sušenje po uporabi, preštevanje oreščkov, spremljanje števila uporabe, kisel vonj po uporabi) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYSTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščki obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem prvoten, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino – saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo tudi antibakterijsko, hkrati pa so prijazni do okolja in kože, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Različna kemična sredstva za pranje in čiščenje povzročajo vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni. Na splošno 80% oblačil ni močno umazano, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno umazana oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov.” pravijo!

Proizvaja: Herbow International Zrt., Hungary

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, info@herbow.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Soda za pranje 850g”
GOR