Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

PAKET Herbow Parfum / koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 – Vseh 7 + DARILO

Že od 40.62 34.53 

Paket vsebuje:

 • HERBOW parfum / kon. mehčalec za perilo – SONČNI ŽAREK – BRILLIANT SUN 200ml / 1000ml
 • HERBOW parfum / kon. mehčalec za perilo – PRINCESAFAIRY PRINCESS 200ml / 1000ml
 • HERBOW parfum / kon. mehčalec za perilo – POLETNI DEŽSUMMER RAIN 200ml / 1000ml
 • HERBOW parfum / kon. mehčalec za perilo – BABYFAIRY BABY 200ml / 1000ml
 • HERBOW parfum / kon. mehčalec za perilo – BODI VESELBE HAPPY 200ml / 1000ml
 • HERBOW parfum / mehčalec za perilo  –  BELA LJUBEZENWHITE LOVE 200ml / 1000ml
 • HERBOW parfum / mehčalec za perilo – NOČ V MESEČINI – MOONLIT NIGAHT 200ml / 1000ml

+ DARILO 1x Herbow pralna ŽOGICA

ZA DRUG NABOR PARFUMOV ZAPIŠITE POD OPOMBE NAROČILA!

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Opis

HERBOW parfum / mehčalec za perilo – 7x 200ml/ 1000ml

Super koncentrirani mehčalec za perilo na rastlinski osnovi s harmonijo sadnih in cvetnih not, primeren za vse, ki skrbijo za zdravje in čisto okolje. Posebnost izdelka ni le izjemen vonj, temveč vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v kemičnih izdelkih. Ekonomična in pametna izbira, saj 200ml / 1000ml pakiranje zadošča za 40 / 200 pranj.

 • Dva v enem – Sredstvo za naravno nego in mehčanje perila
 • Koži in naravi prijazne sestavine
 • Zagotavlja dolgotrajno in udobno vožnjo
 • Zagotavlja mehke in puhaste tkanine
 • Zagotavlja antistatični učinek
 • Biološko razgradljiv izdelek
 • Veganski izdelek

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Priporočena uporaba

Dodajte 5ml (1/2 pokrovčka) v predel za mehčalec v pralnem stroju.

Sestavine

Kationske površinsko aktivne snovi 5-15%, neionske površinsko aktivne snovi <5%, Vsebuje: parfum (Citronellol, Linalool, Coumarin), rastlinski emulgator, rastlinski regenerator, konzervans

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte!  Ne nanašajte neposredno na perilo. Pred uporabo dobro pretresite. Kliknite na povezavo za ogled varnostnega lista!

Proizvaja /distribucija

Herbow International Zrt., Hungary /

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, herbow@najzame.si

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Pakiranje

Paket 200 ml, Paket 1000 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PAKET Herbow Parfum / koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 – Vseh 7 + DARILO”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+