Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Terranova Vitamin D3 2000 IU, kompleks

Že od 20.64 

Vitamin D3

  • Prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.
  • Prispeva k delovanju imunskega sistema.
  • Prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja.
  • Prispeva k delovanju mišic.
  • Primeren za vegane in vegetarijance.

1 kapsula dnevno, pri obroku

Šifra: SKU 676 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Terranova Vitamin D3

Znanstvene raziskave pomanjkanje vitamina  D3  pri odraslih povezujejo z motnjami v imunskem sistemu in s kroničnimi boleznimi. Terranova uporablja veganom primeren vitamin D3, pridobljen iz lišajev. Vitamin D3 se učinkoviteje in hitreje pretvori v aktivno obliko, zato se vrednosti vitamina D v telesu hitreje izboljšajo. Dodajanje vitamina D3 pripomore k boljšemu delovanju imunskega sistema in mišic. Pomaga pri boljšem vzdrževanju kosti in zob, potreben pa je tudi za boljšo absorpcijo kalcija in fosforja. Kompleks Magnifood vsebuje liste koriandra, ki so bogati z vitaminoma K in A, potrebnima za optimalno absorpcijo vitamina D ter za njegovo naravno sintezo v telesu.

Dodajanje vitamina D se priporoča v vseh življenjskih obdobjih, saj njegovo pomanjkanje pri odraslih povezujejo z motnjami v imunskem sistemu in s slabšanjem kostnine. Terranova uporablja izključno veganom primeren D3 (holekalciferol), pridobljen iz lišajev.

Magnifood

Listi koriandra vsebujejo vitamina K in A, potrebna za optimalno absorpcijo vitamina D3 ter za naravno sintezo vitamina D v telesu. Stabilizirani riževi otrobi so najbogatejši vir vitamina E in njegovih izomerov, B vitaminov, mineralov, vlaknin in esencialnih maščobnih kislin. Poleg tega so v njih našteli kar 100 različnih antioksidativnih spojin, kot so alfa lipoična kislina, ki reciklira vitamina C in E, koencim Q10 in superoksidna dismutaza, encim, odgovoren za zaščito celic pred oksidativnim stresom. Bučna semena so bogat vir maščob, ki so potrebne za absorpcijo vitamina D. Spirulina – kar 70 % njene mase tvorijo beljakovine. Sloves so ji prinesle vse esencialne aminokisline, vitamin E, številni rastlinski pigmenti z antioksidativnim delovanjem (klorofil, betakaroten), minerali, vitamini skupine B, med njimi tudi B12. Raziskave potrjujejo koristnost dodajanja spiruline v prehrano za ohranjanje dobrega počutja.

Ena rastlinska kapsula %PDV/RDA*
Magnifood kompleks 600 mg
vsebuje:
  • Stabilizirani riževi otrobi
300 mg
  • Šitake gobe (sušena z zamrzovanjem)
75 mg
  • Koriandrovi listi (sušeni z zamrzovanjem)
75 mg
  • Spirulina (Spirulina platensis)
75 mg
  • Bučna semena
75 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule 118 mg
Vitamin D3 (veganski holekalciferol**) 2.000 IU 50 μg 1.000%

** pridobljen iz lišaja.

BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV, PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE

Navodila

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno pri obroku.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

SHRANJUJTE NEDOSEGLJIVO OTROKOM / SHRANJUJTE V HLADNEM, SUHEM PROSTORU
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

50 kapsul, 100 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Terranova Vitamin D3 2000 IU, kompleks”
GOR