Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

Herbow Paket tekočih detergentov za pranje barvnih in belih oblačil + DARILO

21.21 

Herbow tekoči detergent za pranje barvnega in belega perila

Pakiranje:  2 x 1000 ml – vsak za 33 pranj

Ob nakupu izjemno priljubljenega paketa vam podarimo:

  • 1x parfum/mehčalec za perilo HERBOW 200ml

Šifra: SKU 1281 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Herbow paket 2 koncentriranih tekočih detergentov za pranje perila z 12% ekstraktom pralnega oreščka* in bio-encimi, ki varujejo kožo pred draženjem. Premium pakiranje z dozirnikom (cca 6-8 stiskov oziroma 30 ml na pranje). Izjemni pralni učinek s pomočjo naravnih sestavin.

Herbow tekoči detergent za pranje perila temelji na izvlečku pralnega oreščka, obogatenega z bio-encimi in sestavinami na mineralni osnovi. Saponin iz pralnih oreščkov in posebne rastlinske surovine prinašajo nežnost, učinkovitost, briljantno čistočo in prijeten vonj. Zahvaljujoč nežnim, a učinkovitim rastlinskim sestavinam lahko operete že pri temperaturah od 30-40 ° C in s tem omogočajo tudi prihranke z energijo. Primeren za vse vrste strojev za pranje perila in za ročno pranje perila.

Kaj so pralni oreščki? Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu Sapindus mucoross v južni Aziji in Himalaji. Pralne oreščke uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Vsebujejo naravno milo, ki se imenuje saponin. Če jih namočimo v vodo, vežejo nase umazanijo in maščobo in preprečujejo, da se vrnejo na tekstil.

*Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov. Osnovna surovina tekočih detergentov je narejena iz lupinic pralnih oreščkov na edinstveni način – s hladnim stiskanjem pralnih oreščkov z minerali Zeolita. Uporaba Bio-Encimov: Complex proteini so odlični pri odstranjevanju madežev in umazanije tudi pri nizkih temperaturah pranja.

  • Ne vsebuje umetnih dišav in barvil
  • Ščiti barve pred bledenjem
  • Koži prijazne sestavine
  • Veganski izdelek

Sestavine

5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi, <5% mila, dišave (benzil benzoat, heksil cinamal, limonen, linalool), konzervansi, izvleček pralnih oreščkov

Uporaba

V dozirnik detergentov pralnega stroja načrpajte 6-8 potiskov (cca 30 ml) na pranje. Za ročno pranje uporabite 30 ml detergenta na 10 l vode. Ročna črpalka embalaže omogoča enostavno uporabo. Pred uporabo dobro pretresite. Ni priporočljivo za pranje volnenih in svilenih izdelkov. Za bolj umazano perilo uporabite Herbow sredstvo za odstranjevanje madežev. Skladiščite na temperaturi med 5-35°C. Preprečite, da bi izdelek zmrznil. Povprašajte tudi za re-fill polnjenje.

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Pred uporabo dobro pretresite. Kliknite na povezavo za ogled varnostnega lista! Za varnostna opozorila glejte pri posameznih izdelkih. 

HERBOW pridobil VEGAN certifikat

Herbow Vegan Certified!

Leta 2022 je Herbow prejel blagovno znamko Vegan Society, eno najprestižnejših veganskih ocen na svetu.

Herbow pripisuje velik pomen ekološkemu pristopu pri razvoju, proizvodnji in distribuciji izdelkov.

Za kvalifikacijo morajo biti izpolnjene naslednje zahteve:

  • Prepovedana je uporaba kakršnih koli proizvodov ali surovin živalskega izvora.
  • Izdelek ne sme vsebovati mleka ali medu.
  • Med testiranjem izdelkov ali njihovih sestavin ni dovoljeno testiranje na živalih.
  • Prepovedana je uporaba kakršnih koli gensko spremenjenih organizmov.

Tega ne sme storiti proizvajalec ali katera koli druga oseba, ki jo pooblasti proizvajalec. 

Certifikat PETA brez krutosti!

Herbow je bil nagrajen s PETA Animal-Free Vegan Certification!

Ljudje za etično ravnanje z živalmi (PETA) je največja organizacija za pravice živali na svetu, saj ima več kot 9 milijonov članov in podpornikov po vsem svetu.

Logotip lahko pridobijo samo podjetja, ki se zavežejo, da nikoli ne izvajajo, naročajo, plačujejo ali dovolijo testiranje na živalih med razvojno fazo, tako za sestavine, kot za končne izdelke. S svojimi dobavitelji morajo skleniti pogodbo, ki zagotavlja, da dobavitelji od trenutka podpisa sporazuma nikoli ne bodo izvajali, naročali, plačevali ali odobrili testiranja sestavin na živalih, ki jih je kupilo podjetje ali blagovna znamka. To so pogoji, da jih PETA in program Global Beauty Without Bunnies označi kot »brez krutosti«.

Herbow (HERBal Organic World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja, vendar spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba z uporabo bombažne vrečke, izpadanje in zatikanje oreščkov, sušenje po uporabi, preštevanje oreščkov, spremljanje števila uporabe, kisel vonj po uporabi) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYSTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščki obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem prvoten, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino – saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo tudi antibakterijsko, hkrati pa so prijazni do okolja in kože, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov in primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Različna kemična sredstva za pranje in čiščenje povzročajo vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni. Na splošno 80% oblačil ni močno umazano, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno umazana oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov.” pravijo!

Proizvaja: Herbow International Zrt., Hungary

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, info@herbow.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Paket tekočih detergentov za pranje barvnih in belih oblačil + DARILO”
GOR