Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

Herbow Paket tekočih detergentov za pranje barvnih in belih oblačil + DARILO

19.98 

Zaradi večje teže je ta izdelek izvzet iz brezplačne poštnine ne glede na višino nakupa. Standardni poštnini v višini 2.55 € se za vsak izdelek v košarici doda fiksni strošek v višini 0.65 €.

Herbow tekoči NARAVNI detergent za pranje barvnega in belega perila

Pakiranje:  2 x 1000 ml – vsak za 33 pranj

Ob nakupu izjemno priljubljenega paketa vam podarimo:

  • 1x parfum/ mehčalec za perilo HERBOW – GRATIS
Šifra: SKU 1281 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Herbow koncentrirani tekoči detergent za pranje perila z 12% ekstraktom pralnega oreščka* in bio-encimi za barvno perilo, ki varujejo kožo pred draženjem. Premium pakiranje z dozirnikom (cca 6 stiskov na pranje- 30ml).  Izjemni pralni učinek s pomočjo naravnih sestavin.

Zahvaljujoč nežnim, a učinkovitim rastlinskim sestavinam lahko operete že pri temperaturah od 30-40 ° C.

  • Ne vsebuje umetnih dišav
  • Ne vsebuje umetnih barvil
  • Ščiti barve pred bledenjem
  • Koži prijazne sestavine
  • Veganski izdelek

*Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov. Osnovna surovina tekočih detergentov je narejena iz lupinic pralnih oreščkov na edinstveni način, s hladnim stiskanjem pralnih oreščkov z minerali Zeolita. Uporaba Bio – Encimov: Complex proteini so odlični pri odstranjevanju madežev in umazanije tudi pri nizkih temperaturah pranja.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi in ustrezni negi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba – bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje, kisel vonj po uporabi,…) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila!

Herbow poslanstvo – Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje z močnimi kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Priporočilo pediatrov – SRČNO PRIPOROČAM! „V mojo kliniko prihaja vedno več majhnih pacientov z alergijami na koži, izpuščaji, nadraženo kožo, ekcemi. Ti simptomi alergij, kot je atopijski dermatitis, so odgovorni za povečanje aktivnosti v imunskih in spominskih celicah. Na žalost so imunsko-spominski podatki lahko shranjeni skozi celotno naše življenje, tako, da pacient lahko zboli znova in znova v kratkih razmakih” Dr. Enikő Farkas, Nyíregyháza Madžarska

Sestavine

5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi, <5% mila
Vsebuje: dišave (citronelol, heksil cinamal, limonen), konzervansi
Druge sestavine: izvleček lupinice za perilo

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Pred uporabo dobro pretresite.

Proizvaja

Herbow International Zrt., Hungary

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Paket tekočih detergentov za pranje barvnih in belih oblačil + DARILO”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+