Hrustljavčki Liofilizirano sadje – darilno pakiranje v patent kozarcu
Že od 6.98 €
Za vas in vaše najdražje smo pripravili PAKIRANJE liofiliziranih MALIN in JAGOD v steklenem kozarčku s tesnim zapiranjem na patent!
Neto količina malin:
- stekleni patent kozarec 314 ml: cca 35 g
- stekleni patent kozarec 550 ml: cca 55 g
- stekleni patent kozarec 5L: cca 470 g
Neto količina jagodnih polovičk:
- stekleni patent kozarec 314 ml: cca 25 g
- stekleni patent kozarec 550 ml: cca 40 g
- stekleni patent kozarec 5L: cca 265 g
Za naročilo ostalega sadja pakiranega v prazničnih patent kozarcih nas pokličite na 080 35 17. Pripravimo tudi za POSLOVNA DARILA!
Opis
Na zalogi imamo liofilizirane fige, marelice, hruške, gozdne robide, maline, jagode, višnje, slive, gozdne borovnice, mango, aronijo, … V trgovinici NajZame.si v Novem mestu jih ponujamo tudi v rinfuzi. Ekološko osveščeni kupci prinesite svojo embalažo s seboj ali pa jo dobite pri nas.
Vaši najdražji bodo lepo presenečeni nad vašo izbiro – zdravo in super dobro. 🙂
- vrhunska premium kvaliteta
- izjemno hrustljavo in hranljivo
- liofilizirano v Sloveniji
- sveže in ročno pripravljeno
Za večja pakiranja (200 g, 250 g, 300 g, 500 g, 1000 g, …) ali za liofilizirano sadje v prahu pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17 za direktno naročilo!
Trudimo se zagotavljati najvišjo možno kvaliteto svežega liofiliziranega sadja. Naročilo vedno pripravimo sproti – individualno sveže pakiramo, kar zagotavlja veliko hrustljavost. Če bi po nekem nepredvidenem slučaju prejeli mehko, žvečljivo sadje vam vrnemo denar oz. zamenjamo paket.
LIOFILIZACIJA
je nizko temperaturno sušenje – sublimacija z globokim zamrzovanjem plodov, zelenjave ali česar koli drugega. Po posebnem postopku odstranijo vodo, ohrani pa se struktura, barva, aroma živil, minerali in vitamini, katere bi po drugih postopkih sušenja poškodovali.
- 100% SADNI DELEŽ
- LIOFILIZIRANO V SLOVENIJI
- BREZ DODANIH SLADKORJEV
- BREZ ALERGENOV
- BREZ KONZERVANSOV
- VSEBUJE SAMO NARAVNO PRISOTNE SLADKORJE
Prednosti liofilizacije
Pri sadju ostane sadni delež 100%, torej 100% naraven, brez dodatnega sladkorja, brez konzervansov.
Postopek je počasen in porabi 3-krat več energije kot konvencionalno sušenje. Liofilizacija temelji na zamrznitvi vode v plodovih, kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v plodovih sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.
- ohranitev oblike, okusa, barve, arome, mineralov, vitaminov in antioksidantov,
- ohranitev kemijske stabilnosti in biološke aktivnosti snovi,
- hitro raztapljanje zaradi poroznosti produkta,
- liofilizirani produkti dobro prenašajo spremembe temperature,
- liofilizirani produkti so veliko lažji od sveže zamrznjenih,
- liofilizirani produkti so primerni za vse starostne skupine in diabetike.
Uporaba liofilizirane hrane
- Hrustljavo suho (liofilizirano) sadje se uporablja direktno iz embalaže kot zdrava prehrana.
- S kombinacijo liofiliziranega sadja, vode, limone, sladkorja in različnih začimb lahko naredimo osvežilne sadne sokove.
- Lahko se uporablja za pripravo mueslijev in smutijev, ki so priporočljiv in pomemben del zdrave prehrane.
- Liofilizirano sadje je lahko idealen dodatek pecivom, tortam, sladicam, sladoledu, čokoladnim izdelkom, žitaricam, čajem, jogurtom, kefirjem, …
- Liofilizacija omogoča odstranitev vode iz sadja in zelenjave, zato lahko z njimi obogatimo med, marmelade, kreme, sladolede, ki virtualno vsebujejo tudi več kot 100% sadja.
Dodatne podrobnosti
Pakiranje | MALINE Patent kozarec 314ml, MALINE patent kozarec 550ml, MALINE patent kozarec 5L, JAGODE patent kozarec 314ml, JAGODE patent kozarec 550ml, JAGODE patent kozarec 5L |
---|
Za oddajo mnenja se morate prijaviti.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.