Hrustljavčki Hruška viljamovka liofilizirana
4.98 €
Za vas in vaše najdražje smo pripravili paketek liofiliziranih HRUŠK VILJAMOVK!
Neto količina rezin celih plodov:
- zip vrečka: cca 30 g
Opis
Na zalogi imamo liofilizirane fige, marelice, hruške, gozdne robide, maline, jagode, višnje, slive, gozdne borovnice, mango, aronijo, … V trgovinici NajZame.si v Novem mestu jih ponujamo tudi v rinfuzi. Ekološko osveščeni kupci prinesite svojo embalažo s seboj ali pa jo dobite pri nas.
Vaši najdražji bodo lepo presenečeni nad vašo izbiro – zdravo in super dobro. 🙂
- vrhunska premium kvaliteta
- izjemno hrustljavo in hranljivo
- liofilizirano v Sloveniji
- sveže in ročno pripravljeno
Za večja pakiranja (200 g, 250 g, 300 g, 500 g, 1000 g, …) ali za liofilizirano sadje v prahu pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17 za direktno naročilo!
Trudimo se zagotavljati najvišjo možno kvaliteto svežega liofiliziranega sadja. Naročilo vedno pripravimo sproti – individualno sveže pakiramo, kar zagotavlja veliko hrustljavost. Če bi po nekem nepredvidenem slučaju prejeli mehko, žvečljivo sadje vam vrnemo denar oz. zamenjamo paket.
LIOFILIZACIJA
je nizko temperaturno sušenje – sublimacija z globokim zamrzovanjem plodov, zelenjave ali česar koli drugega. Po posebnem postopku odstranijo vodo, ohrani pa se struktura, barva, aroma živil, minerali in vitamini, katere bi po drugih postopkih sušenja poškodovali.
- 100% SADNI DELEŽ
- LIOFILIZIRANO V SLOVENIJI
- BREZ DODANIH SLADKORJEV
- BREZ ALERGENOV
- BREZ KONZERVANSOV
- VSEBUJE SAMO NARAVNO PRISOTNE SLADKORJE
Prednosti liofilizacije
Pri sadju ostane sadni delež 100%, torej 100% naraven, brez dodatnega sladkorja, brez konzervansov.
Postopek je počasen in porabi 3-krat več energije kot konvencionalno sušenje. Liofilizacija temelji na zamrznitvi vode v plodovih, kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v plodovih sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.
- ohranitev oblike, okusa, barve, arome, mineralov, vitaminov in antioksidantov,
- ohranitev kemijske stabilnosti in biološke aktivnosti snovi,
- hitro raztapljanje zaradi poroznosti produkta,
- liofilizirani produkti dobro prenašajo spremembe temperature,
- liofilizirani produkti so veliko lažji od sveže zamrznjenih,
- liofilizirani produkti so primerni za vse starostne skupine in diabetike.
Uporaba liofilizirane hrane
- Hrustljavo suho (liofilizirano) sadje se uporablja direktno iz embalaže kot zdrava prehrana.
- S kombinacijo liofiliziranega sadja, vode, limone, sladkorja in različnih začimb lahko naredimo osvežilne sadne sokove.
- Lahko se uporablja za pripravo mueslijev in smutijev, ki so priporočljiv in pomemben del zdrave prehrane.
- Liofilizirano sadje je lahko idealen dodatek pecivom, tortam, sladicam, sladoledu, čokoladnim izdelkom, žitaricam, čajem, jogurtom, kefirjem, …
- Liofilizacija omogoča odstranitev vode iz sadja in zelenjave, zato lahko z njimi obogatimo med, marmelade, kreme, sladolede, ki virtualno vsebujejo tudi več kot 100% sadja.
Za oddajo mnenja se morate prijaviti.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.