Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Namman Muay Krema 100g

13.99 

Naravnost iz Tajske in iz sveta Tajskega boksa! NOVA Namman Muay – legendarni liniment v obliki kreme.

  • Sprošča mišično utrujenost
  • Izboljša gibljivost sklepov
  • Ponuja olajšanje v najhujših situacijah

Pricing Scale:

  • Discount
  • 23%
  • 3 – 35%
Šifra: SKU 457 Kategorija: Oznaka:

Opis

Kaj je Namman Muay?

Iznajden skoraj sto let nazaj, Namman Muay predstavlja eno najbolj varovanih Tajskih skrivnosti.

“Namman” = mazivo
“Muay” = boks
“Namman Muay” = boksarsko mazivo

Zaradi učinkovitosti Namman Muay izdelkov, se je priljubljenost le teh, zelo hitro razširila še med ostale športnike, Thongtos pa je leta 1960 ustanovil uspešno družinsko podjetje Devakam Apothecary Hall.

Kmalu zatem je Pone Kingpetch, Thongtosov najboljši učenec, postal prvi svetovni prvak boksu v ponosni Tajski zgodovini. Tako Pone kakor Thongtos sta se zapisala v Tajsko zgodovino, Namman Muay pa je postal svetovna uspešnica, katere skrivnostna receptura je znana le Thongtosovim potomcem, prenaša pa se še vedno izključno iz ust do ust.

Šele dosti kasneje je Namman Muay začel postati razpoznaven po svetu tudi med športniki drugih disciplin ter starejšo fizično aktivno populacijo.

Vse skupaj se je začelo z Thongtosom Intratatom, farmacevtom in boksarskim trenerjem, ki se je zanimal za tradicionalno Tajsko zeliščarstvo in konstantno iskal načine kako bi pomagal svojem borcem, da bi lažje zdržali naporne treninge in nevarne dvoboje, s katerimi so se morali preživljati.

Po več neuspelih poskusih mu je končno uspelo zmešati popolno mešanico zelišč, ki je ostala nespremenjena do današnjega dne. Pravzaprav je tako učinkovita, da je natančna formulacija skrita pred očmi javnosti in dostopna le peščici Thongthosovim potomcem.

Prednosti

  • Namman Muay sprošča utrujene mišice in izboljša omejeno gibljivost sklepov. Na trgu ne boste našli podobnega izdelka.
  • Noben drug izdelek na tržišču danes ni tako efektiven kot Namman Muay pri aktivaciji vaših mišic pri vadbi in pospeševanju regeneracije po njej.
  • Nič drugega ni tako efektivnega pri sproščanju utrujenih mišic in otrdelih sklepov, ki so posledica starosti ali vsakodnevnih ponavljajočih gibov.
  • Noben drug izdelek na tržišču ni znova in znova opravičil svojo učinkovist s strani najboljših svetovnih borcev že skoraj sto let.

Kako deluje?

Tradicionalna receptura vsebuje tri ključne sestavine, ki jih lahko najdemo tudi v naravi. Vse tri imajo prav posebno zgodovino.
Iznajditelj Thongthos je dolga leta izpopolnjeval svojo mešanico zelišč, dokler ni odkril popolnega razmerja sestavin, ki je nudilo kar se da hiter in dolgotrajen občutek olajšanja.

Prva sestavina je eugenolWintergreen Berry

Gre za bledorumeno, aromatično oljno tekočino, ki se pridobi iz določenih esencialnih olj, kot je olje iz nageljnovih žbic, muškatnega oreščka, cimeta, bazilike in lovorovega lista. Neverjetno, toda starodavni Rimljani in Kitajci so nageljnove žbice stoletja uporabljali (vsebuje visoko količino evgenola) za lajšanje nelagodja in vnetij. Prve omembe o učinkih nageljnovih žbic segajo vse v leto 226 pr. n. št.!

Druga neverjetna sestavina je eterično olje zelenke

Wintergreen Berry

Pripravi se s fermentacijo listov posebne aromatične rastline, ki se imenuje Gaultheria fragrantissima in jo najdemo v Aziji. Profesionalni športniki to olje že zelo dolgo uporabljajo za lajšanje nelagodja po fizični dejavnosti. Študija iz leta 2010 pri odraslih s preobremenjenimi mišicami dokazuje, da je olje omogočilo bistveno olajšanje nelagodja v primerjavi z obližem s placebom.

Tretja ključna sestavina je mentol

Wintergreen Berry

Ampak naj vas to ne zavede – vsakdanja meta je neverjetna sestavina in ena izmed osrednjih aktivnih sestavin v najbolj tradicionalnih izdelkih, ki jih uporabljajo dejavni športniki in starostniki. Zanimiva stvar pa je to, da pravzaprav ne spreminja temperature kože; temveč ustvarja navidezni občutek hlajenja, ki se priklene na določen nevronski receptor. V bistvu ustvarja prijetno preusmeritev od nelagodja ali drugih draženj. To pomeni, da v kombinaciji z zimzelenim oljem in eugenolom poveča moč delovanja kreme.

Uporaba

Samo za zunanjo uporabo. Imejte shranjeno izven dosega otrok. Ni primerno za doječe matere ali nosečnice. preprečite stik z očmi ali sluznico. Ne nanašajte izdelka na odprte rane ali poškodovano kožo. Ne uporabite izdelka, če ste alergični na eno od sestavin naštetih na embalaži. Ne nanašajte izdelka na večjo površino telesa. Ne zaužijte izdelka.

Sestava

INCI: Aqua, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Oil, Camphor, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Methyl Salicylate, *Limonene, *Eugenol, *Linalool, *Isoeugenol

Namman Muay krema vsebuje metil salicilat in sicer do 0,06 %.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Namman Muay Krema 100g”
GOR