Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

Herbow Odstranjevalcev madežev barvnih ali belih oblačil, 700 g

Že od 9.98 

Herbow – Odstranjevalec Madežev belega ali barvnega 700g

Kategorija: Dodatki za pranje

Pakiranje: 700 g – zadostuje za 28 učinkovitih pranj

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Herbow odstranjevalec madežev z belega perila

Uporablja prednosti naravnih pralnih oreščkov in aktivnega kisika v boju proti trdovratnim madežem. Priporočamo za beljenje zelo umazanih tkanin in odstranjevanje madežev. Nežna sestava je prijazna do kože in okolja, ne poškoduje tkanin in jih varuje pred obarvanostjo. Idealno za pranje belega perila ob uporabi Herbow žogice s pralnimi oreščki. Primerno za pranje pri temperaturi 30-40-60 °C v pralnih strojih in za ročno pranje.

 • Brez klora
 • Brez fosfatov in sulfatov
 • Brez optičnih belil
 • Brez konzervansov
 • Brez umetnih barvil
 • TÜV testirano
 • Veganski izdelek

Sestavine: 15-30% belila na osnovi kisika 5-15% zeoliti, < 5 % anionskih površinsko aktivnih snovi, encimi, izvleček pralnega oreščka

Uporaba:

 • ½ žličke praška raztopite v vodi pri temperaturi največ 40°C. Pripravljeno raztopino nanesete na madež in pustite učinkovati največ 5 minut. Nato perilo operete kot običajno.
 • 1 žličko praška raztopite v 4 l vode pri temperaturi največ 40°C. V pripravljeni raztopini namočite perilo za največ 6 ur. Nato perilo operete kot običajno.
 • Odstranjevalec madežev dodajte k detergentu za pranje perila. Uporabite 25 ml (1/2 priložene žličke) za manjše madeže oziroma 100 ml (2 žlički) za trdovratnejše madeže. Perilo operete kot običajno.

Opozorilo: Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Nevarno. H315 – Povzroča draženje kože. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hranite zunaj dosega otrok. P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P264 – Po uporabi si temeljito umiti roke. P280 – Nosite zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite center za zastrupitve ali zdravnika. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite center za zastrupitve ali zdravnika. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.

UFI: 87W5-K0PP-S005-F2XA 

Herbow odstranjevalec madežev z barvnih oblačil 

Uporablja prednosti naravnih pralnih oreščkov in aktivnega kisika v boju proti trdovratnim madežem. Priporočamo ga za odstranjevanje trdovratnih madežev. Zaradi koži in okolju prijazne sestave ter vsebnosti učinkovin s koncentriranim aktivnim kisikom, tudi v večjih količinah ne poškoduje tekstila in ščiti barve pred bledenjem. Ne vsebuje optičnih belil. Uporablja se lahko za strojno in ročno pranje pri 30-40-60 °C.

 • Brez klora
 • Brez fosfatov in sulfatov
 • Brez optičnih belil
 • Brez konzervansov
 • Brez umetnih barvil

Sestavine: 15-30 % belila na osnovi kisika, 5-15 % anionskih površinsko aktivnih snovi, izvleček pralnega oreščka, natrijev bikarbonat, natrijev metasilikat

Uporaba:

 • 1 žličko praška raztopite v 4 l vode pri temperaturi največ 40°C. V pripravljeni raztopini namočite perilo za največ 1 uro. Nato perilo operete kot običajno.
 • Odstranjevalec madežev dodajte k detergentu za pranje perila. Uporabite 25 ml (1/2 priložene žličke) za manjše madeže oziroma 50 ml (1 žličko) za trdovratnejše madeže. Perilo operete kot običajno.

Opozorilo: Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Nevarno. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hranite zunaj dosega otrok. P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P264 – Po uporabi si temeljito umiti roke. P280 – Nosite zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P301 + P310 – Pri zaužitju: Takoj pokličite center za zastrupitve/zdravnika.

UFI: GRJ5-U0G8-D00S-REUF

HERBOW pridobil VEGAN certifikat

Herbow Vegan Certified!

Leta 2022 je Herbow prejel blagovno znamko Vegan Society, eno najprestižnejših veganskih ocen na svetu.

Herbow pripisuje velik pomen ekološkemu pristopu pri razvoju, proizvodnji in distribuciji izdelkov.

Za kvalifikacijo morajo biti izpolnjene naslednje zahteve:

 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli proizvodov ali surovin živalskega izvora.
 • Izdelek ne sme vsebovati mleka ali medu.
 • Med testiranjem izdelkov ali njihovih sestavin ni dovoljeno testiranje na živalih.
 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli gensko spremenjenih organizmov.

Tega ne sme storiti proizvajalec ali katera koli druga oseba, ki jo pooblasti proizvajalec. 

Certifikat PETA brez krutosti!

Herbow je bil nagrajen s PETA Animal-Free Vegan Certification!

Ljudje za etično ravnanje z živalmi (PETA) je največja organizacija za pravice živali na svetu, saj ima več kot 9 milijonov članov in podpornikov po vsem svetu.

Logotip lahko pridobijo samo podjetja, ki se zavežejo, da nikoli ne izvajajo, naročajo, plačujejo ali dovolijo testiranje na živalih med razvojno fazo, tako za sestavine, kot za končne izdelke. S svojimi dobavitelji morajo skleniti pogodbo, ki zagotavlja, da dobavitelji od trenutka podpisa sporazuma nikoli ne bodo izvajali, naročali, plačevali ali odobrili testiranja sestavin na živalih, ki jih je kupilo podjetje ali blagovna znamka. To so pogoji, da jih PETA in program Global Beauty Without Bunnies označi kot »brez krutosti«.

Herbow (HERBal Organic World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja, vendar spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba z uporabo bombažne vrečke, izpadanje in zatikanje oreščkov, sušenje po uporabi, preštevanje oreščkov, spremljanje števila uporabe, kisel vonj po uporabi) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYSTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščki obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem prvoten, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino – saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo tudi antibakterijsko, hkrati pa so prijazni do okolja in kože, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Različna kemična sredstva za pranje in čiščenje povzročajo vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni. Na splošno 80% oblačil ni močno umazano, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno umazana oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov.” pravijo!

Proizvaja: Herbow International Zrt., Hungary

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, info@herbow.si

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Izbor

Za bela oblačila z aktivnim kisikom, Za barvna oblačila, Paket obeh

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Odstranjevalcev madežev barvnih ali belih oblačil, 700 g”
GOR