Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW BABY Žogica s pralnimi oreščki za barvna oblačila – 5 žogic / 25 pranj

12.90 

HERBOW BABY ŽOGICA S PRALNIMI OREŠČKI

Pakiranje: 5 žogic – zadostuje za 25 pranj 4-4,5 kg perila

Šifra: SKU 642 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

HERBOW BABY ŽOGICA S PRALNIMI OREŠČKI

Pakiranje: 5 žogic – zadostuje za 25 pranj 4-4,5 kg perila

Herbow baby žogica vsebuje koži in okolju prijazne pralne oreščke z mikrokulturo BS Regen in izvlečkom kamiliceHipoalergeni pralni oreščki so še posebej priporočljivi za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam, saj je nežen, a učinkovit zaradi vsebnosti naravnih saponinov.

Herbow baby žogica s pralnimi oreščki je izdelek, zaščiten s patentom in testiran s strani Združenja za tehnično spremljanje (TÜV). Ne vsebuje zdravju škodljivih sintetičnih snovi in optičnih belilcev, zato ga lahko uporabljajo tudi ljudje z občutljivo kožo.

Za močno umazana oblačila uporabite Herbow baby odstranjevalec madežev z belih oblačil, ki vsebuje aktivni kisik. Ne uporabljajte žogice s pralnimi oreščki za pranje belih oblačil! Za odišavljanje oblačil priporočamo 2v1 parfum/ koncentrirani mehčalec za perilo iz linije Herbow baby, ki vsebujejo sestavine naravnega rastlinskega izvora in zagotavljajo dolgotrajno, prijetno dišavo.

 • Brez konzervansov
 • Brez kemikalij
 • Nežen do kože
 • Veganski izdelek
 • Izdelek testiran s strani TÜV
 • S praktičnim spominskim trakom, ki pomaga spremljati število pranj
 • Okolju prijazen izdelek
 • Brez dišav in alergenov
 • 100% pralni oreščki

Sestavine: pralni oreščki, mikrokultura BS Regen, naravni izvleček kamilice

Uporaba :

 1. Žogico skupaj z oblačili vstavite v boben pralnega stroja kot kapsulo za pranje.
 2. Zaženite program pranja. Žogica naj ostane v pralnem stroju do konca pranja.
 3. Po pranju jo vzemite iz stroja in hranite na suhem mestu, lahko pa jo takoj ponovno uporabite pri naslednjem pranju.

Opozorilo: Pranja volnenih in svilenih izdelkov s pralno žogico ne priporočamo.

V čem je skrivnost Herbow žogice s pralnimi oreščki za pranje perila?

Uporaba pralnih oreščkov do sedaj ni bila preprosta. Oreščke je bilo potrebno prešteti, z njimi napolniti laneno pralno vrečko, si zapomniti kolikokrat smo jih uporabili in jih odstraniti iz pralnega stroja nemudoma po končanem pranju, da se niso razmočili. Poleg tega so imeli neobdelani pralni oreščki neprijeten vonj. Herbow raziskovalci so razmišljali, kako na bolj prijazen način prati s pralnimi oreščki in razvili inovativno formulo pralne žogice, tako da je pranje brez kemikalij bolj praktično in preprosto.

Preprosto za uporabo

Žogico je potrebno samo vstaviti v pralni stroj. Pralni oreščki so oviti v mrežico v obliki žogice in jih je preprosto uporabiti.

Okrepljen pralni učinek

Gobice v obliki kock v žogici vzpodbujajo penjenje saponina in okrepijo pralni učinek.

Svež vonj

S pomočjo Balance System tehnologije so pralni oreščki obdelani s koristnimi mikroorganizmi. Zato originalen kisel vonj izgine in oblačila dolgotrajno obdržijo prijeten vonj.

Sveže in čisto perilo brez dodanih umetnih materialov!

Pralni oreščki so 100% naravni, imajo dober pralni učinek in so naravi prijazna alternativa za pranje perila. Žogica s pralnimi oreščki nudi mnogo prednosti za vaše zdravje in udobje. Organski detergent izkorišča učinek svojih naravnih sestavin, tako nežno varuje občutljivo kožo in je še posebej primeren tudi za otroška oblačila. Pri uporabi žogice s pralnimi oreščki po pranju ne nastajajo ostanki na perilu, ki bi lahko povzročali draženje kože in alergije.

O pralnih oreščkih

Indijski pralni oreščki (Sapindus Mukorossi) so del družine sapindaceae. To posebno drevo raste ob vznožju Himalajskih gora v Indiji in Nepalu. Drevo s pralnimi oreščki ima sadež s trdo luščino, ki vsebuje veliko saponina. Saponin je aktivno površinska surovina, ki se ob stiku z vodo peni in je odlična za pranje perila: 

 • Naravni – Pralni oreščki so 100% naravni, ne vsebujejo nobenih umetnih kemikalij, ki bi lahko imele negativen učinek na organizem ali okolje.
 • Prijazni do okolja – So lahko razgradljivi in ne škodijo okolju. Zanimivo je, da drevesa, na katerem pralni oreščki rastejo, ni nikoli potrebno špricati, ker zaradi saponina samo odganja škodljivce. Varuje pred onesnaženostjo in tvori veliko kisika. Vse to prispeva k optimalnemu ekološkemu sistemu na Zemlji.
 • Antibakterijski – Odpravljajo neprijeten vonj.
 • Hipoalergenski – Ne dražijo kože. Idealni za občutljivo kožo in kožo z ekcemi ali drugimi kožnimi boleznimi (psoriaza,                   nevrodermitis). Varni za pranje otroških oblačil.
 • Nežni do perila – Kljub odličnemu pralnemu učinku, so prijazni do perila in ga ne poškodujejo.
 • Ekonomični – Lupino pralnih oreščkov je mogoče uporabiti večkrat, na primer 1 žogica s pralnimi oreščki zadošča za 5 pranj.
 • Recikliranje – Uporabljene pralne oreščke je mogoče kompostirati.

HERBOW pridobil VEGAN certifikat

Herbow Vegan Certified!

Leta 2022 je Herbow prejel blagovno znamko Vegan Society, eno najprestižnejših veganskih ocen na svetu.

Herbow pripisuje velik pomen ekološkemu pristopu pri razvoju, proizvodnji in distribuciji izdelkov.

Za kvalifikacijo morajo biti izpolnjene naslednje zahteve:

 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli proizvodov ali surovin živalskega izvora.
 • Izdelek ne sme vsebovati mleka ali medu.
 • Med testiranjem izdelkov ali njihovih sestavin ni dovoljeno testiranje na živalih.
 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli gensko spremenjenih organizmov.

Tega ne sme storiti proizvajalec ali katera koli druga oseba, ki jo pooblasti proizvajalec. 

Certifikat PETA brez krutosti!

Herbow je bil nagrajen s PETA Animal-Free Vegan Certification!

Ljudje za etično ravnanje z živalmi (PETA) je največja organizacija za pravice živali na svetu, saj ima več kot 9 milijonov članov in podpornikov po vsem svetu.

Logotip lahko pridobijo samo podjetja, ki se zavežejo, da nikoli ne izvajajo, naročajo, plačujejo ali dovolijo testiranje na živalih med razvojno fazo, tako za sestavine, kot za končne izdelke. S svojimi dobavitelji morajo skleniti pogodbo, ki zagotavlja, da dobavitelji od trenutka podpisa sporazuma nikoli ne bodo izvajali, naročali, plačevali ali odobrili testiranja sestavin na živalih, ki jih je kupilo podjetje ali blagovna znamka. To so pogoji, da jih PETA in program Global Beauty Without Bunnies označi kot »brez krutosti«.

Herbow (HERBal Organic World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja, vendar spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba z uporabo bombažne vrečke, izpadanje in zatikanje oreščkov, sušenje po uporabi, preštevanje oreščkov, spremljanje števila uporabe, kisel vonj po uporabi) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYSTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščki obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem prvoten, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino – saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo tudi antibakterijsko, hkrati pa so prijazni do okolja in kože, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov in primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Različna kemična sredstva za pranje in čiščenje povzročajo vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni. Na splošno 80% oblačil ni močno umazano, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno umazana oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov.” pravijo!

Proizvaja: Herbow International Zrt., Hungary

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, info@herbow.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW BABY Žogica s pralnimi oreščki za barvna oblačila – 5 žogic / 25 pranj”
GOR