Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Herbow Razstrupljevalec pralnega stroja, 200g

4.98 

Herbow – Razstrupljevanje pralnega stroja 200g

Kategorija: Dodatki za pranje

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelke. Pred priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Dobavo in vse potrebno pričakujemo najkasneje d0 30.7.2022! Prednaročilo z vašimi podatki za dostavo nam sporočite na info@najzame.si ali info@herbow.si; ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17!

Ni na zalogi

Šifra: SKU 596 Kategorija: Oznaka:

Opis

Organska dezinfekcija brez agresivnih kemikalij. Zahvaljujoč vsebnosti naravnega pralnega oreščka, ne odstrani le vodnega kamna kakor večina čistil pralnega stroja, temveč ima tudi razkuževalni in dezinfekcijski učinek zaradi vsebnosti baktericidov in fungicidov. Zdrava in čista priprava pralnega stroja, ki očisti ostanke sintetičnih detergentov v pralnem stroju, naloženih nesnag, bakterij, gob in njihovih strupov. Varuje grelno žico. Odvisno kako pogosto uporabljate pralni stroj, priporočamo uporabo v mesečnem, ali dvo mesečnem ciklusu.

  • Z naravnimi pralnimi oreščki
  • Brez fosfatov in sulfatov
  • Okolju prijazna sestava
  • Ne vsebuje klora
  • Vegan

Vsebina škatle zadošča za 2 uporabi.

Za pranje perila uporabljajte Herbow izdelke za pranje perila, narejene na osnovi pralnih oreščkov.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine

naravna citronska kislina, >30% zeolita Vsebuje: naravne pralne oreščke Ostale sestavine: naravni ferment ogljikovega hidrata.

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte!

Proizvaja

Herbow International Zrt., Hungary

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Razstrupljevalec pralnega stroja, 200g”
GOR