Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Hrustljavčki Kaki liofilizirani

Že od 4.65 

Za vas in vaše najdražje smo pripravili paketek liofiliziranega KAKIJA!

Neto količina liofiliziranega kakija:

  • zip vrečka: cca 30 g 
  • steklena amfora 580 ml: cca 40 g
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Na zalogi imamo liofilizirane fige, marelice, hruške, gozdne robide, maline, jagode, višnje, slive, gozdne borovnice, mango, aronijo, … V trgovinici NajZame.si v Novem mestu jih ponujamo tudi v rinfuzi. Ekološko osveščeni kupci prinesite svojo embalažo s seboj ali pa jo dobite pri nas.

Vaši najdražji bodo lepo presenečeni nad vašo izbiro – zdravo in super dobro. 🙂

  • vrhunska premium kvaliteta
  • izjemno hrustljavo in hranljivo
  • liofilizirano v Sloveniji
  • sveže in ročno pripravljeno

Za večja pakiranja (200 g, 250 g, 300 g, 500 g, 1000 g, …) ali za liofilizirano sadje v prahu pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17 za direktno naročilo!

Trudimo se zagotavljati najvišjo možno kvaliteto svežega liofiliziranega sadja. Naročilo vedno pripravimo sproti – individualno sveže pakiramo, kar zagotavlja veliko hrustljavost. Če bi po nekem nepredvidenem slučaju prejeli mehko, žvečljivo sadje vam vrnemo denar oz. zamenjamo paket.

LIOFILIZACIJA

je nizko temperaturno sušenje – sublimacija z globokim zamrzovanjem plodov, zelenjave ali česar koli drugega. Po posebnem postopku odstranijo vodo, ohrani pa se struktura, barva, aroma živil, minerali in vitamini, katere bi po drugih postopkih sušenja poškodovali.

  • 100% SADNI DELEŽ
  • LIOFILIZIRANO V SLOVENIJI
  • BREZ DODANIH SLADKORJEV
  • BREZ ALERGENOV
  • BREZ KONZERVANSOV
  • VSEBUJE SAMO NARAVNO PRISOTNE SLADKORJE

Prednosti liofilizacije

Pri sadju ostane sadni delež 100%, torej 100% naraven, brez dodatnega sladkorja, brez konzervansov.

Postopek je počasen in porabi 3-krat več energije kot konvencionalno sušenje. Liofilizacija temelji na zamrznitvi vode v plodovih, kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v plodovih sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.

  • ohranitev oblike, okusa, barve, arome, mineralov, vitaminov in antioksidantov,
  • ohranitev kemijske stabilnosti in biološke aktivnosti snovi,
  • hitro raztapljanje zaradi poroznosti produkta,
  • liofilizirani produkti dobro prenašajo spremembe temperature,
  • liofilizirani produkti so veliko lažji od sveže zamrznjenih,
  • liofilizirani produkti so primerni za vse starostne skupine in diabetike.

Uporaba liofilizirane hrane

  • Hrustljavo suho (liofilizirano) sadje se uporablja direktno iz embalaže kot zdrava prehrana.
  • S kombinacijo liofiliziranega sadja, vode, limone, sladkorja in različnih začimb lahko naredimo osvežilne sadne sokove.
  • Lahko se uporablja za pripravo mueslijev in smutijev, ki so priporočljiv in pomemben del zdrave prehrane.
  • Liofilizirano sadje je lahko idealen dodatek pecivom, tortam, sladicam, sladoledu, čokoladnim izdelkom, žitaricam, čajem, jogurtom, kefirjem, …
  • Liofilizacija omogoča odstranitev vode iz sadja in zelenjave, zato lahko z njimi obogatimo med, marmelade, kreme, sladolede, ki virtualno vsebujejo tudi več kot 100% sadja.

fige

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Pakiranje

Zip vrečka, 580 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrustljavčki Kaki liofilizirani”
GOR