Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Preverite ali ste žrtev kroničnega stresa!?

Občutite kronično utrujenost ? Ste brez energije in izčrpani? Pijete preveč kave ? Uživate nezdravo hrano in pijačo? Se morda prenajedate ? Ste se zredili ? Imate večkrat  željo po sladkem? Ne morete shujšati kljub dietam in vadbi ? Se zjutraj zbujate utrujeni, neprespani ? Zvečer ne morete zaspati ? Ste pretirano razdražljivi in nepotrpežljivi ? Ste izgubili zanimanje za spolnost ? Imate težave z zanositvijo ?  Oslabljen imunski sistem? Verjetno se to in podobno ne bo zgodilo, če nekaj korenito ne spremenite!

Po podatkih več raziskav, so zgoraj naštete težave  zelo pogoste pri polovici populacije. Ne samo med odraslimi, vse pogosteje navajajo simptome kroničnega stresa vse mlajše generacije. Stres nam zagotovo ni tuj, vsi ga poznamo in vsi se po svojih najboljših močeh spopadamo z njim.

Če si želite pomagati, morate najprej razumeti, zakaj se tako počutite in zakaj se vam to dogaja.

Stresni dejavniki v organizmu vedno sprožijo stresni odziv (boj, beg). Usklajeno  se odzovejo živčni, hormonski in imunski sistem. Vendar je stresni odziv na enake stresne dražljaje pri posamezniku različen. Na človeka lahko učinkujejo bodisi pozitivno bodisi negativno.

Stres nam pomaga preživeti in se izogniti nevarnostim. Poveča tudi našo storilnost, kar je vsekakor dobro. Ali nas bo stres varoval ali pa bo predstavljal za organizem veliko telesno in duševno obremenitev in ogrozil našo integriteto, je odvisno od posameznika.

Negativni učinki na organizem se stopnjujejo, ker se stresni dejavniki stalno pojavljajo, obrambni odziv organizma na stresor preko HPA osi, pa ni več zadosten.

Pri kroničnem stresu ali popolni izčrpanosti organizma (adrenalna izgorelost) oslabi tudi imunski sistem in lahko se poveča pogostost infektov (viroze, angine, pljučnice, kandidoze..) ter možnost razvoja rakaste bolezni. Zelo pogosto se pri kroničnem stresu pojavijo poslabšanja kroničnih bolezni kot so luskavica, dermatitis, astma, alergije in druge avto-imune bolezni, če so že bile prisotne.

Poskrbite za svoje telo in vzpostavite stabilno hormonsko ravnovesje!

Povečanje stresa ne priznaša nikomur in NE POZABI - stres je sprožilec, ne pa tudi vzrok izgorevanja oz. zdravstvenih težav.

Pojdi v boj proti stresu tudi ti:

Be Hempy StressoCanna je prehranski dodatek, ki je mešanica konopljinih cvetov legalne industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var. Sativa), rožnega korena (Rhadiola rosea), gobe glavatec ali Cordyceps (Ophiocordyceps sinensis), uspavalne vitanije ali Ashwagandhe (Withania somnifera) in vitaminov B kompleksa (tiamin, riboflavin, niacin, pantotenska kislina, piridoksin, biotin, folna kislina in kobalamin).

Kombinacija učinkovin in vitaminov v StressoCanni je predvsem močna podpora delovanju nadledvične žleze in endokanabinoidnega sistema, ki se spopadata s stresom in hkrati močna podpora delovanju živčevja in dvigu energije.

Komu je namenjena? Vsem odraslim osebam, ki so pod hudim stresom. Predvsem pa vodjem, pisarniškem osebju, dijakom in študentom, menedžerjem in zaposlenim v storitvenih dejavnostih kot so izobraževanje, zdravstvo, pravosodje, socialno skrbstvo ter še mnogim drugim.

Želite izvedeti več? VABLJENI K POSLUŠANJU :

 

Konoplja in Stresocana: Prvi del

Konoplja in Stresocana: Drugi del

Konoplja in Stresocana: Tretji del

GOR