Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Li Quandisa

Li Quandisa je prvo olje za nego in zdravje intimnih predelov, ki je primerno za ženske vseh starosti, zaradi svojih lastnosti pa tudi za nosečnice in doječe matere. Intimno negovalno olje Li Quandisa je v celoti (100 %) sestavljeno iz naravnih sestavin, zato tako rekoč nima konkurence na področju nege intimnih predelov in preventivnih učinkov, ki jih zagotavlja.

Prvo intimno olje za nego in ohranjanje zdravih intimnih predelov:

- proti suhosti sluznice
- nevtralizira neprijetne vonjav
- izboljšati mišični tonus
- uravnava pH-floro

Li Quandisa vam je na voljo v treh različno velikih elegantnih embalažah, od katerih je vsaka primerna tudi kot darilo.

Mnenja strank

“Če bi lahko, bi dodelila šest zvezdic! Li Quandisa je resnično odlično, učinkovito olje, ne glede na težave ali leta uporabnic. Vsak teden od svojih strank v Prelestu- Hiši lepote in zdravja prejemam pozitivne povratne odgovore. In ne boste verjeli – moški so tudi navdušeni! Boginje smo – v najvišjem pomenu besede.”

MATEJA

“Od hudega vnetja do prvih znakov izboljšanja že po četrtem nanosu!! To olje je čudež. Priporočam! ”

TJAŠA Z.

“Olje uporabljam že eno leto in ga priporočam vsem: puncam, ženam, damam…”

TINA Š.

“Brez tega olja preprosto ne morem več. Top zadeva. Zaradi sladkorne bolezni imam pogosta vnetja, ko sem našla to olje sem se rešila težav.”

ROMČY

“Izdelek je naravnost čudovit!!! Resnično pomaga in sigurno nobeni, ki proba, ne bo žal!!! Zadnje pol leta se borim z raznoraznimi vnetji, 3x v tem času sem dobila neka mazila, Canastene ipd. od ginekologinje in mi popolnoma nič ni pomagalo … 4 dni uporabljam to olje in kot nova! Saj sploh ne morem opisat kako srečna sem zaradi tega, spet samozavestna … HVALAAAA!!!”

DANIJELA

“Olje resnično priporočam vsem dekletom in ženam. Meni je spremenilo življenje. Odkar ga uporabljam ni več težav z belim tokom in neprijetnim vonjem. Sluznica je spet taka kot mora biti. Sedaj ga bom naročila tudi za hčerko. Pa še to, poraba je res minimalna. Res hvala za ta izdelek. ”

DARJA

“Preprosto enkraten izdelek, ki ga mora vsaka imeti na svoji toaletni omarici! Neskončno zadovoljna.”

JASMINA

“Top izdelek. Nožnica odlično sprejela, manj belega toka in čudovito počutje, predvsem zmanjšana vnetja in trdovratnih glivic.”

SANJA

“Čudovito olje super diši in res se malo porabi. 30 ml imam ze več kot 4 mesece pa uporabljam vsak dan.”

ELISA

“Neskončno hvaležna olju mi pomaga pri suhi nožnici. Tudi spolno življenje se mi je zaradi tega izboljšalo. Love it!”

TAMARA

“Zaradi kemoterapije sem imela suho sluznico, zato mi olje res pomaga. Pomagal mi je tudi pri 2 leta stari hčerkici, zaradi konstantnega vnetja pri nošenju pleničk.”

SANDRA

“Z ženo uporabljava olje pred vstopom v savno in bazene v izogib naraščanju glivic in suhemu intimnemu predelu. Res super.”

MARTIN

GOR