Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW detergenti

Herbow izdelki so okolju in koži prijazni detergenti na osnovi pralnih oreščkov in njihovih izvlečkov. Zaradi svoje sestave so še posebej nežni in idealni za pranje otroških oblačil. Prav tako so kot nalašč za ljudi z občutljivo kožo.

Herbow (HERBal Organic World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, iz družinske in osebne izkušnje. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja z izboljšanjem bolezenskih znakov hčerke, vendar spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba zaradi polnjenja pralnih oreščkov v bombažno vrečko, preštevanje, izpadanje in zatikanje oreščkov, sušenje oreščkov in vrečke po uporabi, spremljanje števila njihove uporabe, kisel vonj perila pranju z oreščki) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYSTEM tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelali s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem kisel vonj perila po pranju  izgine!

Kaj sploh so pralni oreščki?

Pralni oreščki rastejo na subtrobskem drevesu (lat. Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji, kjer jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno spojino, imenovano saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo tudi antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Zdravju in okolju prijazno

Posebnost izdelkov Herbow je ta, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje. Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

Ker so sestavine naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Pri pranju perila ne ostajajo na perilu nikakršni ostanki detergenta, ki bi lahko dražili kožo in povzročali alergije in so zato kot nalašč ustvarjeni za vse tipe kože.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več bolezni povzročajo različna sintetične sestavine tradicionalnih sredstev za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno umazanih, zato v večini primerov ni niti potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno umazana oblačila zadostuje že naravni detergent, ki vsebuje milnico (saponine).

Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo.

Zakaj izbrati Herbow izdelke?

 • Brez konzervansov (pralne žogice)
 • Brez sintetičnih sestavin
 • Nežni za kožo
 • Primerno za pranje otroških oblačil
 • Veganski izdelki
 • TUV testiran izdelek
 • Zagotavlja dolgo trajajoč, prijeten vonj
 • Vsebuje naravna eterična olja
 • Ohranja elastičnost materialov
 • Ščiti barve pred bledenjem
 • Naravne surovine za regeneriranje in mehčanje tkanin

Linije:

 • Herbow
 • Herbow BABY
 • Herbow huhinja

Več na spodnji povezavi

Herbow

 

GOR