Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW Naravni detergenti

Herbow izdelki so okolju in koži prijazni detergenti na osnovi pralnih oreščkov in njihovih izvlečkov. Zaradi svoje sestave so še posebej nežni in idealni za pranje otroških oblačil. Prav tako so kot nalašč za ljudi z občutljivo kožo.

HERBOW ekološki detergenti
Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtrobskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino - Saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Linije:

 • Herbow
 • Herbow BABY
 • Herbow KIDS

ZAKAJ IZBRATI HERBOW IZDELKE?

 • Brez konzervansov (pralne žogice)
 • Brez kemičnih sestavin,
 • Nežni za kožo,
 • Primerno za otroška oblačila,
 • Primerno za vegan,
 • TUV- testiran izdelek,
 • Zagotavlja dolgo trajajoč, prijeten vonj,
 • Vsebuje naravna eterična olja,
 • Ščiti elastičnost materialov
 • Ščiti barve pred bledenjem
 • Naravne surovine za regeneriranje in mehčanje tkanin

Več o Herbow

Posebnost izdelkov HERBOW je ta, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.
Pri pranju perila ne ostajajo na perilu nikakršni ostanki detergenta, ki bi lahko dražili kožo in povzročali alergije in so zato kot nalašč ustvarjeni za vse tipe kože in povrhu vsega so tudi okolju prijazni izdelki.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Več na spodnji povezavi

Herbow

 

GOR