Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Dermatitis … kaj pa, ko nebi tako srbelo???

Atopijski ekcem ali dermatitis je kronično srbeče stanje kože, ki je zelo pogosto pri otrocih, vendar se lahko pojavi pri katerikoli starosti. Po navadi se pojavi pri ljudeh, ki imajo druge alergijske težave, kot sta astma in seneni nahod. Pravega vzroka za nastanek ni, gre za kombinacijo različnih dejavnikov, najpogostejši so: genska predispozicija, slab imunski sistem, nekatera cepiva, dejavniki okolja, vreme, temperatura in ostali nespecifični sprožilci. Tudi nekateri stresni dejavniki in psihološke napetosti lahko povzročijo izbruh ali poslabšanje stanja kože.

Pri večini ljudi se tovrstna težava pojavi akutno, z vnetimi področji, rdečo zadebeljeno kožo, včasih so prisotni mehurji ali kožni izpuščaji po določenih predelih, najpogosteje na pregibih, lahko pa se pojavi prizadetost na celotni površini kože. Torej, poznamo več vrst dermatitisov, skupna točka vseh pa je v veliki večini izsušena, srbeča, pordela ali celo krvaveča koža z izpuščaji ali svežimi mehurčki.

Zdravljenje lahko traja več mesecev ali let. Zdravniki predpisujejo kortikosteroide kreme, ki so na začetku uporabe super, saj dejansko prikrijejo žarišča, zakrijejo in zadušijo površinsko težavo. Vendar težava še vedno obstaja, v telesu. Vsakodnevna uporaba kortikosteroidov vodi v naslednjo kožno bolezen – sindrom rdeče kože (Red Skin Syndrome”  (RSS) je izraz, ki združuje številne simptome odvajanja od topičnih steroidov - Topical Steroid Withdrawal – TSW). Takšnim kremam in mazilo se skušamo čimbolj izognit. Nega kože ima izjemni pomen, predvsem pa je pomembno to, da simptome začnemo lajšati oz. sanirati čimhitreje - čimbolj naravo.

Paket Dermatitis Najzame.si

Suha koža, srbečica, rdečica – poznamo rešitev, zato preverite naše nasvete v boju proti dermatitisu.

Naravno črno milo Karbonoir

odstranimo nečistočo s kože in odpremo lojnice

Milo z aktiviranim ogljem, ki uporabnikom preizkušeno pomaga lajšati posledice dermatitisa. To črno milo je primerno za še tako občutljivo kožo, saj vsebuje pravo razmerje naravnih in kakovostnih sestavin, ki kožo očistijo, nahranijo in negujejo. Ker je primerno tudi za umivanje las, ga lahko uporabimo tudi za čiščenje in nego lasišča.

Aktivirano oglje pa je tista ključna sestavina, ki poskrbi za resnično temeljito čiščenje kože. Aktivirano oglje je v zdravstvu znano že stoletja, saj na sebe vleče strupe in škodljive snovi v telesu.

Za vas smo pripravili paket Dermatitis, ki ne bo razočaral!

Paket je primeren za otroke in odrasle.

Naravna krema in balm Skinfairytale

spodbudimo celice, da se začnejo same obnavljati in vzpostavljati naravno ravnovesje

Izdelki so namenjeni vsem, ki želijo na naraven način lajšati bolezenska stanja na koži, saj vsebujejo popolnoma naravne, skrbno izbrane sestavine rastlinskega izvora, ki na kožo delujejo sinergično. Zaradi dobre mazljivosti in lahke strukture ne mašijo por. So odlična alternativa sintetičnim izdelkom na trgu, saj ne vsebujejo parabenov, mineralnih olj, silikonov, konzervansov, glutena, palminega olja, laktoze, lanolina, kortikosteroidov in so prijazne ljudem, okolju in živalim.

Za vas smo pripravili paket Dermatitis plus, ki ne bo razočaral!

Paket je primeren za otroke in odrasle.

GOR