Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Karbonoir

Aktivirano oglje pridobljeno iz kokosovih lupin je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob.


Aktivno oglje je na videz podobno navadnemu oglju, vendar se med seboj močno razlikujeta. Naše oglje je pridobljeno s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah (1,700° in več) v posebni komori kjer se materialu postopoma dodaja para in odvzema kisik. V temu procesu se kokosove lupine spremenijo v izredno fin prah, ki ga gradijo neverjetno majcenimi delci. Takšen prah pa pridobi izjemen mikroporozni učinek absorbcije, saj nase zelo učinkovito veže vse nečistosti ustne votline.

Aktivno oglje z zob odstranjuje madeže, ki so večinoma posledica pitja kave, vina in kajenja cigaret. Oglje odstranjuje tudi zobne obloge, deluje antibakterijsko ter tako ščiti vaše zobe in ohranja svež dah – vse, kar vaši zobje potrebujejo!

Aktivno oglje se lahko uporablja skupaj z zobno pasto ali brez. Zmočite krtačko in nanjo s priloženo žličko nanesite oglje ter nato ščetkajte zobe tako kot običajno. Ko na zobe temeljito nanesete prah in jih zdrgnete pa priporočamo, da prah pustite vsaj minutko na zobeh ter tako pustite oglju delovati, nato pa jih temeljito sperete. Ščetkajte enkrat ali dvakrat dnevno in rezultati bodo vidni zelo kmalu.

Sestavine Karbonoir praha za nego zob: 100% naravno aktivno oglje iz kokosovih lupin.

Naravni deodorant z aktiviranim ogljem, z vonjem nežne sivke in verbene (50ml)

Naravni deodorant Karbonoir z aktiviranim ogljem je izredno nežen in zato primeren tudi za uporabo takoj po britju ali depilaciji. Ne vsebuje aluminijevih soli, parabenov in drugih škodljivih ter umetnih snovi. Osnovan je na kokosovem olju, ki deluje protiglivično, nežna sivka vas bo pomirila, prijetno sadno-citrusni vonj verbene pa vas bo ob vsakem nanosu popeljal v tropske kraje.

Deodorant vsebuje tudi aktivirano oglje, ki je dober antiperspirant in vam ne bo umazal oblačil.

Ročno izdelano v Sloveniji. Ne vsebuje aluminija, parabenov in umetnih snovi.

GOR