Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

SADNI Majini Hrustljavčki- JAGODE BIO

1.95 

Za vas in vaše najdražje smo pripravili paketek  liofilizirane BIO JAGODE v simpatičnem 180 ml steklenem kozarčku s tesnim zapiranjem.

Vaši najdražji bodo lepo presenečeni nad vašo izbira- zdravo in super dobro 🙂

Neto: cca 10g celih plodov

Šifra: SKU 663 Kategorija: Oznaka:

Opis

liofilizirane maline, jagode in višnje imamo trenutno na zalogi v trgovinici v Novem mestu tudi v rinfuzi. Ekološko osveščeni kupci prinesite svojo embalažo s seboj, če ne, pa jo dobite pri nas. Po pred-naročilu pa je možna dobava tudi ostalega sadja iz dobaviteljeve ponudbe.

LIOFILIZACIJA

je nizko temperaturno sušenje – sublimacija z globoko zamrzovanje plodov, zelenjave ali česar koli drugega, tudi recimo arheoloških izkopanin ali poplavljenih dokumentov itd…, pri katerem po posebnem postopku odstranijo vodo, ohrani pa se struktura, barva, aroma živil z njimi minerali in vitamini, katere bi po drugih postopkih sušenja poškodovali.

Običajne metode sušenja, kot so sušenje na zraku, v pečici ali s pršili, lahko močno spremenijo biokemično sestavo plodov. Sušenje super-živil z liofilizacijo pa dejansko zaščiti biokemično in encimsko sestavo rastlin ter ohrani zdravilne učinke super hrane, super živil.

  • 100% SADNI DELEŽ
  • LOKALNO PRIDELANO
  • BREZ DODANIH SLADKORJEV
  • BREZ ALERGENOV
  • BREZ KONZERVANSOV
  • VSEBUJE SAMO NARAVNO PRISOTNE SLADKORJE

Prednosti liofilizacije

Pri sadju ostane sadni delež 100%, torej 100% naraven, brez dodatnega sladkorja, brez konzervansov. Postopek je počasen in porabi 3-krat več energije kot konvencionalno sušenje. Liofilizacija temelji na zamrznitvi vode v plodovih, kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v plodovih sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.

  • ohranitev oblike, okusa, barve, arome, mineralov, vitaminov in antioksidantov,
  • ohranitev kemijske stabilnosti in biološke aktivnosti snovi,
  • porozen produkt – hitro raztapljanje,
  • liofilizirani produkti dobro prenašajo spremembe temperature,
  • liofilizirani produkti so veliko lažji od sveže zamrznjenih
  • liofilizirani produkti so primerni za vse starostne skupine in diabetike.

 

Uporaba lipofilizirane hrane

  • Hrustljavo suho (liofilizirano) sadje se uporablja direktno iz embalaže kot zdrava prehrana.
  • S kombinacijo liofiliziranega sadja, vode, limone, sladkorja in različnih začimb lahko naredimo osvežiine sadne sokove.
  • Lahko se uporablja za musli in smuti, ki so priporočljiv in pomemben del zdrave prehrane.
  • Liofilizirano sadje je lahko idealen dodatek pecivom, tortam, sladicam, sladoledu, čokoladnim izdelkom, žitaricam, čajem, jogurtom, kefirjem, …
  • Liofilizacija omogoča odstranitev vode iz sadja in zelenjave, zato lahko z njimi obogatimo med, marmelade, kreme, sladolede, ki virtualno vsebujejo tudi več kot 100% sadja.

Proizvaja

Majini hrustljavčki, Tri remi d.o.o.
Trubarjeva 5 2314
Zgornja Polskava, Slovenija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SADNI Majini Hrustljavčki- JAGODE BIO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

GOR