Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Floradix tonik – več vrst, 250 ml

Že od 13.28 

Floradix toniki so prehranska dopolnila na osnovi rastlinskih izvlečkov z dodanimi nutrienti. V ponudbi imamo:

  • Floradix Detox BIO tonik za redčenje
  • Floradix Kalcij, magenzij in cink tonik
  • Floradix Kindervital tonik
  • Floradix Floravital tonik
  • Floradix Epresat tonik
  • Floradix Alpenkraft tonik

Izdelek vsebuje: 250ml

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Floradix Detox BIO tonik za redčenje

Floradix Detox BIO je prehransko dopolnilo na osnovi ekološko pridelanih rastlinskih izvlečkov in vitamina C. Vsebuje vodne izvlečke pegastega badlja, artičoke, rmana, regrata, koprive, ingverja, kurkume. Značilno grenčino zelišč uravnovešata vodna izvlečka fige in slive. Artičoka prispeva k procesu razstrupljanja, vitamin C pa k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vse rastline in sadje so ekološko pridelane; izdelek je ekološko certificiran. Detox BIO ne vsebuje alkohola, konzervansov, barvil, umetnih sladil, laktoze ter glutena. Primeren je za vegetarijance ter vegane.

za 12,5 ml
razredčeno v 250 ml
*PDV (za 12,5 ml)
razredčeno v 250 ml)
 vitamin C (iz acerole)  12 mg  15 %
vodni izvlečki iz:
 korenine kurkume 705 mg
 korenine encijana 705 mg
 korenike ingverja 705 mg
 navadnega rmana 705 mg
 lista navadnega regrata 705 mg
 lista poprove mete 475 mg
 lista navadne breze 238 mg
 lista koprive 238 mg
 ploda pegastega badlja 238 mg
 lista rožmarina 238 mg
 vodni izvleček suhega zelenega čaja 136 mg
 vodni izvleček suhega lista artičoke 136 mg

Sestava: Vodni gosti izvleček fige* (Ficus carica) in slive* (Prunus domestica), vodni izvlečki* (36 %) iz: korenine kurkume* (Curcuma longa), korenine encijana* (Gentiana lutea), korenike ingverja* (Zingiber officinale), navadnega rmana* (Achillea millefolium), lista navadnega regrata* (Taraxacum officinalis), lista poprove mete* (Mentha x piperita), lista navadne breze* (Betula pendula), lista koprive* (Urtica dioica), ploda pegastega badlja* (Silybum marianum), lista rožmarina* (Rosmarinus officinalis). Voda, koncentrat bezgovega soka*, koncentrat soka iz acerole* (3 %), vodni izvleček suhega zelenega čaja* (1 %), vodni izvleček suhega lista artičoke* (1 %), izvleček arome vanilije. * iz ekološke pridelave

Uporaba: Tonik; 250 ml, za redčenje. Ena steklenička za redčenje vsebuje 20 dnevnih odmerkov. Stekleničko pred uporabo dobro pretresite. Za odmerjanje uporabljajte merilni pokrovček. Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 12,5 ml tonika razredčite v 250 ml vode in pijte med obrokom. Za podporo presnovi priporočamo, da vsak dan spijete še vsaj 1,5 litra vode. Nosečnost in dojenje: V teh primerih uporaba ni priporočljiva.

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Ne pijte neposredno iz stekleničke. Shranjevati nedosegljivo otrokom

Hramba: Ker izdelki ne vsebujejo niti alkohola niti konzervansov, morate stekleničko po uporabi takoj zapreti in hraniti v hladilniku. Stekleničko po odprtju shranjujte v pokončnem položaju v hladilniku in vsebino porabite v štirih tednih. Neodprto stekleničko shranjujte v suhem in hladnem prostoru (5–25 °C). Rok uporabe je odtisnjen na spodnjo stran embalaže.

Floradix kalcij, magenzij in cink tonik – sadno zeliščni tonik

Kalcij, magnezij in cink je prehransko dopolnilo slastnega okusa, ki vsebuje izbrano kombinacijo kalcija, magnezija, cinka in vitamina D. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob, medtem ko magnezij, vitamin D in cink prispevajo k ohranjanju zdravih kosti. Magnezij in vitamin D prispevata tudi k ohranjanju zdravih zob. Še dodatno vitamin D prispeva k normalni absropciji in uporabi kalcija ter fosforja in k normalni ravni kalcija v krvi. Floradix Kalcij, magenzij in cink je preprost za uporabo in pomaga ohraniti ravnotežje kalcija, magenzija, cinka in vitamina D. Vsa hranila v toniku so raztopljena, zato se v prebavnem traktu v primerjavi s tabletami hitreje absorbirajo. Floradix Kalcij, magenzij in cink je zaradi izbranih zelišč in številnih sadnih koncentratov prijetnega okusa. Ne vsebuje alkohola, konzervansov, barvil in umetnih sladil. Je brez glutena in laktoze. Primeren je za vegetarijance. Floradix Kalcij, magenzij in cink je še posebno koristen za ženske, mladostnike, starejše in športnike. Primeren je tudi za nosečnice in doječe matere.

40 ml tonika vsebuje: *PDV
vitamin D 6,8 µg 136 %
kalcij 206 mg 26 %
magnezij 248 mg 66 %
cink 4,68 mg 47 %

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

Energijska vrednost: za 100 ml: 632 kJ / 1489 kcal; za 40 ml: 253 kJ / 60 kcal

Sestava: Vodni izvlečki (50 %) iz: cvetov hibiskusa (Hibiscus sabdariffa), cvetov kamilice (Matricaria recutita), plodov komarčka (Foeniculum vulgare), listov špinače (Spinacia oleracea); fruktozni sirup; mešanica koncentratov sadnih sokov (12 %) iz: pomaranč, vode, manga, grozdja, ekstrakta rožičevca, jabolk, limon; magnezijev glukonat, kalcijev glukonat, magnezijev citrat, kalcijev laktat, sredstvo za zgostitev: moka rožičevca, cinkov citrat, naravna aroma, vitamin D (holekalciferol).

Uporaba: Za uporabo je izjemno preprost: vsa hranila v toniku so raztopljena, zato se v prebavnem traktu v primerjavi s tabletami hitreje vsrkajo. Stekleničko pred uporabo dobro pretresite. Za odmerjanje uporabljajte merilni pokrovček. Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 20 ml tonika dvakrat na dan pred jutranjim in večernim obrokom. Otroci 5-12 let: 10 ml tonika dvakrat dnevno. Otroci 3-4 let: 5 ml tonika trikrat dnevno.

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hramba: Ne pijte neposredno iz stekleničke. Ker izdelki ne vsebujejo niti alkohola niti konzervansov, morate stekleničko po uporabi takoj zapreti in hraniti v hladilniku. Stekleničko po odprtju hranite v hladilniku in vsebino porabite v štirih tednih. Neodprto stekleničko shranjujte v suhem in hladnem prostoru (5–25 °C).

Floradix Kindervital tonik – multivitaminski tonik

Je okusen in med otroci zelo priljubljen tonik z rastlinskimi izvlečki in sadnimi sokovi. Vsebuje vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, niacin in mineral kalcij. Vitamini B6, B12 in C imajo v odrasli dobi vlogo pri delovanju imunskega sistema, vitamin D in kalcij pa sta potrebna za normalno rast in razvoj kosti otrok. Floradix-Kindervital je zaradi številnih sadnih koncentratov in izbranih zelišč prijetnega okusa. Ne vsebuje alkohola, konzervansov, barvil in umetnih sladil. Je brez glutena in kvasa. Primeren je za vegane.

20 ml tonika vsebuje: za 10 ml *PDV za 20 ml *PDV
vitamin A 200 μg RE 25 % 400 μg RE 50 %
vitamin D 5 μg 50 % 10 μg 100 %
vitamin E 6 mg α-TE 50 % 12 mg α-TE 100 %
vitamin C 20 mg 25 % 40 mg 50 %
vitamin B1 0,5 mg 50 % 1,1 mg 100 %
vitamin B2 0,7 mg 50 % 1,4 mg 100 %
niacin 8 mg NE 50 % 16 mg NE 100 %
vitamin B6 0,7 mg 50 % 1,4 mg 100 %
vitamin B12 1,25 μg 50 % 2,5 μg 100 %
kalcij 120 mg 15 % 240 mg 30 %

*PDV: v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle Energijska vrednost: za 100 ml: 667 kJ / 157 kcal / za 20 ml: 133 kJ / 31 kcal

Sestava: Mešanica koncentratov sadnih sokov (51 %) iz: ekstrakta rožičevca, vode, marelice, ananasa, rdečega grozdja, ploda pasijonke, jabolka, limone. Vodni izvlečki (39 %) iz: korenja (Daucus carota), ploda koriandra (Coriandrum sativum), zeli vodne kreše (Nasturtium officinale), lista poprove mete (Mentha x piperita), lista špinače (Spinacia oleracea), cveta kamilice (Matricaria recutita). Kalcijev laktat, kalcijev glukonat, vitamin C (L-askorbinska kislina), naravna aroma, sredstvi za zgostitev: uprašeni guar gumi/ ksantan gumi, niacin (nikotinamid), vitamin E (D-alfa-tokoferil acetat), riboflavin (natrijev riboflavin 5′-fosfat), vitamin B6 (piridoksinijev hidroklorid), tiamin (tiaminijev hidroklorid), vitamin A (retinil palmitat), vitamin D (holekalciferol), vitamin B12 (cianokobalamin).

Uporaba: Za uporabo je izjemno preprost: vsa hranila v toniku so raztopljena, zato se v prebavnem traktu v primerjavi s tabletami hitreje vsrkajo. Stekleničko pred uporabo dobro pretresite. Za odmerjanje uporabite merilni pokrovček. Otroci od 3-6 let: 10 ml na dan, najbolje pred jedjo. Otroci od 7. leta dalje in odrasli: 10 ml 2-krat na dan, najbolje pred jedjo.

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hramba: Ne pijte neposredno iz stekleničke. Ker naši izdelki ne vsebujejo niti alkohola niti konzervansov, morate stekleničko po uporabi takoj zapreti in hraniti v hladilniku.
Stekleničko po odprtju hranite v hladilniku in vsebino porabite v štirih tednih. Neodprto stekleničko shranjujte v suhem in hladnem prostoru (5–25 °C).

Floradix Floravital tonik – sadno zeliščni tonik

Floravital vsebuje organsko železo (II) v obliki železovega glukonata in vitamine B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B6, B12 in C. Vitamini B2 (riboflavin), B6, B12 in C prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter sproščanju energije pri presnovi. Železo ima poleg omenjenih dobrobiti pomembno vlogo tudi pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina. Vitamina B6 in B12 sodelujeta pri nastajanju rdečih krvničk, vitamin B2 pa pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk. Poleta tega vitamin C tudi povečuje absorpcijo železa. Tonik Floravital vsebuje železo v obliki fero glukonata, ki ga telo zlahka vsrka. Tonik je preprost za uporabo in pomaga ohraniti ravnotežje železa ter vitaminov B1, B2, B6, B12 in C. Vsa hranila v toniku so raztopljena, zato se v prebavnem traktu v primerjavi s tabletami hitreje vsrkajo. Zaradi izbranih zelišč in številnih sadnih koncentratov je prijetnega okusa. Ne vsebuje alkohola, konzervansov, barvil in umetnih sladil. Je brez laktoze, glutena in kvasa. Primeren je za vegetarijance in vegane. Floravital je še posebno koristen za ženske, zlasti v času nosečnosti in dojenja, za otroke, mladostnike, starejše in tiste, ki okrevajo po bolezni, ter za vegetarijance, vegane in aktivne športnike.

20 ml tonika vsebuje: *PDV
vitamin C 16 mg 20%
vitamin B1 1,72 mg 156%
vitamin B2 1,72 mg 123%
vitamin B6 1,72 mg 123%
vitamin B12 1,72 µg 69%
železo 18 mg 129%

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasl

Sestava: Vodni izvlečki (70 %) iz: cvetov hibiskusa (Hibiscus sabdariffa), cvetov kamilice (Matricaria recutita), plodov komarčka (Foeniculum vulgare), listov špinače (Spinacia oleracea); mešanica koncentratov sadnih sokov (27 %) iz: rdečega grozdja, hruške, soka črnega ribeza, češenj, robidnice, korenja; železov glukonat, vodni izvleček šipka (Rosa canina) s 4 % vitamina C, vitamin C (L-askorbinska kislina), vitamin B2 (natrijev riboflavinfosfat), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), vitamin B1 (tiaminijev klorid), vitamin B12 (cianokobalamin).

Uporaba: Tonik, 250ml. Za uporabo je izjemno preprost: vsa hranila v toniku so raztopljena, zato se v prebavnem traktu v primerjavi s tabletami hitreje vsrkajo. Stekleničko pred uporabo dobro pretresite.
Za odmerjanje uporabljajte merilni pokrovček. Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 10 ml tonika dvakrat na dan pred jutranjim in večernim obrokom. Otroci 6-11 let: 10 ml tonika na dan. Otroci 3-5 let: 5 ml tonika na dan.

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hramba: Ne pijte neposredno iz stekleničke. Ker naši izdelki ne vsebujejo niti alkohola niti konzervansov, morate stekleničko po uporabi takoj zapreti in hraniti v hladilniku.
Stekleničko po odprtju hranite v hladilniku in vsebino porabite v štirih tednih. Neodprto stekleničko shranjujte v suhem in hladnem prostoru (5–25 °C).

Floradix Alpenkraft tonik- medeni tonik

Alpenkraft zeliščni tonik z rastlinskimi izvlečki in destilati timijana, janeža, komarčka in evkaliptusovega olja pomirja sluznico ust in žrela in je zelo priljubljen pri pevcih ter ljudeh, ki javno nastopajo. Priporočamo ga tudi tistim, ki so izpostavljeni onesnaženemu zraku zaradi cigaretnega dima, prahu in industrijskih izpustov. Naraven okus tonika Alpenkraft je priljubljen tako pri odraslih, kot pri otrocih.

Vodni destilati in ekstrakti iz: za 30 ml za 50 ml
timijana 6,1 g 10,2 g
kamilice 1,3 g 2,3 g
janeža 1,0 g 1,6 g
kumine 1,0 g 1,6 g
komarčka 1,0 g 1,6 g
hmelja 0,7 g 1,2 g
evkaliptusovega olja 2,7 mg 4,5 mg

Energijska vrednost: za 30 ml: 380 kJ / 89 kcal – za 50 ml: 633 kJ / 149 kcal

Sestava: Vodni destilati in ekstrakti (33,4 %) iz: listov timijana (Thymus vulgaris), cvetov kamilice (Matricaria recutita), cvetov lipe (Tilia cordata), plodov janeža (Pimpinella anisum), plodov kumine (Carum carvi), plodov komarčka (Foeniculum vulgare), hmeljevih storžev (Humulus lupulus); sladkor, med (29,1 %), ekstrakt ječmenovega slada (3,1 %), borov ekstrakt, sok sladkega korena, sredstvo za zgoščevanje: natrijev alginat, borovo olje, janeževo olje, olje komarčka, olje limone, evkaliptusovo olje, pepermintovo olje.

Uporaba: Tonik; 250 ml, prehransko dopolnilo. Stekleničko pred uporabo dobro pretresite. Za odmerjanje uporabite merilni pokrovček. Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 10 ml tonika tri do petkrat na dan tako, da se tonik v ustih počasi raztopi, preden ga pogoltnemo. Otroci 6-12 let: 5 ml tri do petkrat na dan.

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hramba: Ne pijte neposredno iz stekleničke. Ker naši izdelki ne vsebujejo niti alkohola niti konzervansov, morate stekleničko po uporabi takoj zapreti in hraniti v hladilniku.
Stekleničko po odprtju hranite v hladilniku in vsebino porabite v štirih tednih. Neodprto stekleničko shranjujte v suhem in hladnem prostoru (5–25 °C).

Floradix Epresat – sadno zeliščni tonik

Epresat je prehransko dopolnilo slastnega okusa, ki vsebuje izbrano kombinacijo vitaminov, okusnih sadnih koncentratov in zelišč. Vitamini A, B6 in C imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema, vitamin D pa prispeva k delovanju imunskega sistema. Vitamini B1, B2, B6, C in niacin pa prispevajo k sproščanju energije pri presnovi. Vitamini B2, B6 in C prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, B1, B6, C in niacin pa k normalnemu psihološkemu delovanju. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Deset mililitrov tonika Epresat na dan oskrbi organizem z uravnoteženim dnevnim vnosom vitaminov A, C, D, E, B1, B2, B6 in niacina.

Vodni destilati in ekstrakti iz: za 30 ml za 50 ml
timijana 6,1 g 10,2 g
kamilice 1,3 g 2,3 g
janeža 1,0 g 1,6 g
kumine 1,0 g 1,6 g
komarčka 1,0 g 1,6 g
hmelja 0,7 g 1,2 g
evkaliptusovega olja 2,7 mg 4,5 mg

Sestava: Vodni izvlečki (35 %) iz: plodov pegastega badlja (Silybum marianum), semena kole (Cola acuminata), morske alge (Macrocystis pyrifera), pšeničnih kalčkov (Triticum aestivum), korenine ameriškega slamnika (Echinacea pallida); mešanica koncentratov sadnih sokov (31 %) iz: vode, pomaranče, rožičevca, guave, marakuje, marelic, grozdja, limone, jabolk; sirup fruktoze, vodni izvleček kvasa, vitamin C (L-askorbinska kislina), sredstvo za zgostitev: uprašeni guar gumi/ksantanski gumi, niacin (nikotinamid), naravna aroma, vitamin E (D-alfa-tokoferilacetat), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), tiamin (tiaminijev klorid), riboflavin (natrijev riboflavinfosfat), vitamin A (retinil palmitat), vitamin D (holekalciferol).

Uporaba: Za uporabo je izjemno preprost: vsa hranila v toniku so raztopljena, zato se v prebavnem traktu v primerjavi s tabletami hitreje vsrkajo. Stekleničko pred uporabo dobro pretresite. Za odmerjanje uporabljajte merilni pokrovček. Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 10 ml na dan. Otroci od 6–11 let: 5 ml na dan. Nosečnost in dojenje: V teh primerih je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom ali s farmacevtom.

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hramba: Ne pijte neposredno iz stekleničke. Ker naši izdelki ne vsebujejo niti alkohola niti konzervansov, morate stekleničko po uporabi takoj zapreti in hraniti v hladilniku.
Stekleničko po odprtju hranite v hladilniku in vsebino porabite v štirih tednih. Neodprto stekleničko shranjujte v suhem in hladnem prostoru (5–25 °C).

Proizvaja

SALUS Haus GmbH & Co. KG Nemčija

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Izbor

Detox BIO tonik za redčenje, Kalcij, magenzij in cink tonik, Kindervital tonik, Floravital tonik, Epresat tonik, Alpenkraft tonik

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Floradix tonik – več vrst, 250 ml”
GOR