Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Enterosgel v tubi 225g

19.98 

Enterosgel je dokazano učinkovit pri:

  • sindromu razdražljivega črevesja (IBS)
  • prebavne težave
  • akutna diareja (tudi kot posledica zastrupitve s hrano, na potovanjih, izletih ipd.)
  • kronični diareji (velikokrat povezana z IBS)
Šifra: SKU 912 Kategorija: Oznaka:

Opis

Zakaj Enterosgel?

Je hiter in enostaven za uporabo.
Enterosgel® je medicinski pripomoček zasnovan na naravnem siliciju in je popolnoma varen za uporabo med nosečnostjo in dojenjem.
Popolnoma je varen za uporabo pri otrocih od 6 leta naprej.
Enterosgel® je gel brez barve in okusa, ter vonja. Ne vsebuje sladkorja, sladil, laktoze, glutena, maščob, okusov, barvil in konzervansov, niti sestavin rastlinskega in živalskega izvora.
Enterosgel® prehaja skozi prebavni trakt na naravni način, v njem pa adsorbira (veže) škodljive snovi in toksine, ter se iz telesa izloči v celotni zaužiti količini skupaj z blatom.

Sestavine

Aktivna snov v Enterosgelu® je polimetilsiloksan polihidrat. Sestava 100g Enterosgela®: polimetilsiloksan polihidrat 70 g; prečiščena voda 30 g.

Uporaba

Pred uporabo tubo dobro pretresite! Poplaknete z zadostno količino tekočine (200 ml za odrasle in otroke starejše od 15 let, 50-100 ml za otroke stare od 1-14 let). Zadosten vnos tekočine je potreben kot del osnovnega zdravljenje akutne driske. Uporabite 1-2 uri pred ali po obroku, ali jemanju zdravil.

Pri hudih in dolgotrajnih prebavnih motnjah in driskah priporočamo DVOJNI ODMEREK izdelka Enterosgel®, t.j. 45g za odraslo osebo v 1x zaužitju. Tak način jemanja ponavljate do izboljšanja stanja. Pri driski ob vsakem ponovnem odvajanju ponovno zaužijete 2 žlici (2 vrečki) izdelka Enterosgel in to ponavljate do zaustavitve driske. Ista navodila veljajo tudi za otroke, le da količino vnosa izdelka Enterosgel® prilagodite starosti otroka.

Enterosgel® se iz telesa izloči z blatom skupaj z vezanimi strupenimi in škodljivimi snovmi, kar je lahko koristno za zdravljenje indiciranih stanj akutne diareje, ki je posledica sindroma razdražljivega črevesja (IBS).

Priporočeno doziranje:

Odrasli in otroci nad 15 let:

15-22,5 g 3x na dan (15-22,5 g = 1 jušna žlica) razredčenih v 200 ml vode.

Otroci stari 7-14 let:

10 g 3x na dan (10g = 2 čajni žlički) razredčenih v 50-100 ml vode.

Otroci stari 3-6 let:

5 g 3x na dan (5g = 1 čajna žlička) razredčenih v 50-100 ml vode ali mlačnega čaja.

Otroci stari 1-3 let:

Pred uporabo Enterosgela® se posvetujte z zdravnikom.

Več o izdelku: https://enterosgel.si/vprasanja

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Enterosgel v tubi 225g”
GOR