Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

C vitamin (Kalijev askorbat z ribozo)

48.00 

Kalijev askorbat z ribozo je sol pridobljena z askorbinsko kislino, zlahka topna v vodi, ki se pridobiva s povezovanjem askorbinske kisline (vitamin C), D-riboze in kalijevega bikarbonata v čisti kristalni obliki.

Kalijev askorbat vstopa v celico na celični membrani, pri čemer se ne absorbira le kalij, ki je med degeneracije celice izločen, temveč pomaga pri rekonstrukciji verige genetskega sporočila.

  • pomaga pri rekonstrukciji verige genetskega sporočila
  • v celico vstopajo kisik in druga hranila
  • iz celic se izločajo toksini, težke kovine in virusi

Opis

Kalijev askorbat (vitamin C) z ribozo je sol, pridobljena z askorbinsko kislino, zlahka topna v vodi, ki se pridobiva s povezovanjem askorbinske kisline (vitamin C), D-riboze in kalijevega bikarbonata v čisti kristalni obliki. Kalijev askorbat (vitamin C) je zelo močan antioksidant, ki ga imamo danes na voljo. Ne škoduje in se hitro absorbira. Askorbat je sol askorbinske kisline. Askorbinska kislina opravlja številne fiziološke funkcije v človeškem telesu. Te funkcije vključujejo sintezo kolagena, karnitina in nevrotransmiterjev.

Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju. Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, prispeva k obnovi reducirane oblike vitamina E in povečuje absorpcijo železa.

Vitamin C je znan po svojem antioksidativnem delovanju. Na splošno ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, nevtralizira posledice stresa, saj prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispeva k delovanju živčnega sistema in krepi zdravje.

Riboza poskrbi, da kalijev askorbat vstopi v celice na celični membrani, pri čemer se ne absorbira le kalij, ki je med degeneracije celic izločen, temveč pomaga pri rekonstrukciji verige genetskega sporočila. V celico vstopajo kisik in druga hranila, iz njih pa se izločajo toksini, težke kovine in virusi. Kalijev askorbat nima stranskih učinkov

 

Priporočen dnevni odmerek in navodila za uporabo

Prelijemo vsebino obeh vrečk z 20 ml vode. Ne mešajte s kovinsko žlico. Počakajte, da izginejo mehurčki – nekje po eni minuti. Spite zjutraj 15 minut pred zajtrkom ali 45 minut po obroku.

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, proč od svetlobe ali virov toplote. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

 

Sestavine

L-askorbinska kislina (vitamin C) 150 mg
D-riboza 3 mg
Kalijev hidrogenkarbonat 300 mg

Prehransko dopolnilo, Askorbinska kislina, Kalij in D-Riboza

Skupna neto količina: 45,3 g

Izdelek je vključen v register prehranskih dopolnil na ministrstvu za zdravje(ITA), koda X AD 02742-Y. Prehransko dopolnilo ni namenjeno kot nadomestilo za prehrano. Raziskave s kalijevim askorbatom z ribozo je izvedla Mednarodna fundacija Valse Pantellini skupaj z ministrstvom za javno zdravje, Univerza v Parmi in Zavod za Mutagenezo in diferenciacijo CNR v Pisi.

 

Fiziološki učinki

Koristno pri podpori imunskega odziva telesa in kot dodatek pri intenzivni telesni in duševni dejavnosti.

 

Pakiranje

100 vrečk L-askorbinske kisline in D-riboza 15,3 g
100 vrečk kalijevega bikarbonata 30 g

Izdelki so najčistejšega, popolnoma naravnega izvora.

Izdelek je zaveden na ministrstvu za zdravje, prijavljen z D. LGS 27/01/92 n.111
Patentirano E.P. N 0945075
Patented U.S. 6,416,791
Prehransko dopolnilo

Izdelek ni namenjen zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Poreklo: Italija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “C vitamin (Kalijev askorbat z ribozo)”
GOR