Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Be Natur magnezijev klorid v spreju

19.95 

Magnezijev klorid je nujno potreben za vse žive organizme. Je bistvenega pomena za zdravje kosti, mišic, živčevja, srčnega utripa in imunskega sistema. Je nujno potreben za uravnavanje sladkorja v krvi in energetski metabolizem ter normalen krvni tlak. Razen tega je nujno potreben pri sintezi nukleinskih kislin, delitvi celic, ter pri sintezi beljakovin in maščobnih kislin.

Magnezijev Klorid proizvajalca Be Natur v demineralizirani vodi – sprej, ki je enostaven za uporabo.

Pricing Scale:

  • Discount
  • 23%
  • 3 – 35%

Ni na zalogi

Šifra: SKU 261 Kategorija: Oznaka:

Opis

Magnezij v obliki magnezijevega klorida najhitreje nadomesti pomanjkanje magnezija v organizmu, saj ga v tej obliki telo najlažje uporabi. Pomanjkanje magnezija je pogosto posledica osiromašene prehrane zaradi industrijske – masovne pridelave.

Pomanjkanje tega bistvenega hranila predstavlja glavni dejavnik mnogih običajnih zdravstvenih težav. Bolezenske težave, kot denimo prolaps mitralne zaklopke2, migrena, ADD, avtizem3, fibromialgija, tesnoba4, astma in alergije, so vse povezali s pomanjkanjem magnezija.

simptomi pomanjkanja magnezija v telesu:

  • Pritisk v glavi, vrtoglavica, omotičnost, zaspanost, nervoza, padec koncentracije
    migrena, glavobol.
  • Motnje v ritmu delovanja srca.
  • Krči mišic obraza, vratu in lopatic, krči vzdolž celotne hrbtenice, v področju želodca in črevesja, sečnih poti, maternice, stegen, meč, podplatov in prstov na nogi.
  • Občutek gluhosti mišic, parestezija.
  • Hipertonija.

Razlika med navadnim magnezijevim kloridom in heksahidratom:

Magnezijev klorid je sol ima kemijsko molekularno formulo MgCl2, njegov hidrat pa kemijsko formulo MgCl2 * 6H2O. Prednost hekshidrata je, da je zagotovljena najvišja topnost v vodi, razen tega pa ga v tej obliki telo lahko najlažje uporabi.

Če uživamo samo magnezij se delno pretvori v magnezijev klorid šele v želodcu. Razen tega pa je pri pretvorbi potrebna klorovodikova kislina. Da je učinek hitrejši in absorbcija ter izkoristek boljši, ga je priporočljivo torej uživati v obliki, v kateri ga telo najlažje uporabi.

Sestava

Magnezijev klorid v razpršilu, 100ml

Magnezijev klorid v demineralizirani vodi

Uporaba

Dnevni odmerek: 6o kapljic (kar ustreza 25 rapršitev)
165 mg MG/55% PU* 

Sestavine: magnezijev klorid v demineralizirani vodi
Način uporabe: Razpršimo do 25 krat na kožo trebuha, pazduhe in noge
Opozorilo: pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom.

Opozorila

Hraniti v temnem in hladnem prostoru izven dosega otrok! Izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in ga shranjujte pri temperaturi do 25 stopinj C. Priporočen dnevni vnos se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano in ne more nadomestiti zdravega načina življenja.Nosečnice in doječe matere naj se pred samo uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.

Proizvajalec:

Bilijun Partner d.o.o.
Petrovaradinska 1C
10000 Zagreb, Hrvaška

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Be Natur magnezijev klorid v spreju”
GOR