Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Vitex ali navadna konopljika, 600 mg

22.00 

Vitex ali navadna konopljika pripomore k hormonskem ravnovesju med menopavzo. Hkrati pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom, pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja.

  • Pripomore k lajšanju simptomov med menopavzo
  • Pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom
  • Pomaga ohranjati gibljivost in fleksibilnost sklepov
Šifra: SKU 523 Kategorija: Oznaka:

Opis

Vitex ali navadna konopljika je plod, katerega ime izhaja iz grške besede za “čist” po grških ženskah, ki so želele ohraniti čistost in so dajale liste te rastline v svoje postelje ter spale na njih. Zelo pogosto so ga uporabljali že starodavni zeliščarji.

1. dr.Axe

Za kaj se priporoča Vitex ali navadna konopljika?

Jagodičja Vitex pripomorejo k hormonskemu ravnovesju pred in med menopavzo.

2. dr. Anna Cabeca

Kaj je Vitex ali navadna konopljika?

Vitex ali navadna konopljika, se v svetu in v Evropi uporablja že več stoletij, med milijardami žensk s hormonskimi težavami.

Vitex je zelo koristen pri skoraj vseh simptomih, povezanih z menstrualnim ciklom.

V normalnem menstrualnem ciklu je raven estrogena višja pred ovulacijo, raven progesterona pa je višja po ovulaciji. Veliko žensk se ne zaveda, da lahko neravnovesje teh hormonov privede do celotnega spektra simptomov, povezanih s PMS in menopavzo.

3. Študija PubMed

Kako deluje Vitex ali navadna konopljika?

Obsežne klinične študije, ter več kot dva tisoč let uporabe v ljudskem zdravilstvu, so izkazale učinkovitost te rastline. Deluje tako, da spodbuja in normalizira hipofizo, ki uravnava ravnovesje estrogena in progesterona v telesu.

Vitex je plod, ki podpira delovanje endokrinega sistema

 

Je Vitex ali navadna konopljika hormon?

Vitex ali navadna konopljika ni hormon, niti ne vsebuje hormonov. To je nežno zelišče, ki deluje dolgoročno in po začetnem obdobju ter v nasprotju s sintetičnimi hormoni, ki imajo na naše žleze in organe takojšen vpliv. Prav tako nima stranskih učinkov, ki so pri terapijah s sintetičnimi hormoni vedno bolj znani. Raziskave med ženskami so pokazale pozitivne učinke in znake izboljšanja med 93% vseh žensk, ki so Vitex uporabljale 5 mesecev.

Vitex ali navadna konopljika je adaptogen

Vitex ali navadna konopljika neguje in podpira endokrini sistem tako, da le ta najde svoje optimalno ravnotežje.

Zelo koristen je za ženske, ki prenehajo s kontracepcijskimi tabletami, saj imajo mnoge nepravilen in neuravnan menstrualni cikel še zelo dolgo časa. Vitex ali navadna konopljika lahko močno skrajša čas ponovne vzpostavitve hormonskega ravnovesja.

Za kaj še pomaga Vitex ali navadna konopljika?

Vitex ali navadna konopljika, prehransko dopolnilo, pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom, pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja. Posebno koristen je za ženske, ki so jedle kontracepcijske tabletke, saj je pri mnogih menstrualni cikel porušen.

Kje je Vitex ali navadna konopljika najbolj priljubljeno zelišče?

Samo v zadnjih desetih letih, je Vitex ali navadna konopljika, postalo zelo priljubljeno zelišče v Veliki Britaniji, Švici, Nemčiji in v Ameriki.

Vitex ali navadna konopljika ni hormon, niti ne vsebuje hormonov in je brez stranskih učinkov.

Neto količina: 60 veganskih kapsul

Sestavine:

Celuloza, laktoza, izvleček navadne konopljike (Vitex Angus Castus) (izvleček (100:1) plodov navadne konopljike 6 mg/tableto, 12 mg/2 tableti, 18 mg/3 tablete, kar ustreza 600 mg/1200 mg/1800 mg celega posušenega plodu, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin. Brez soje in glutena. Primerno za vegetarijance.

  • Pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom
  • Pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja
  • Pripomore pri hormonskem ravnovesju med menopavzo
  • Pripomore k lajšanju simptomov med menopavzo
  • Pomaga ohranjati gibljivost in fleksibilnost sklepov

Uporaba

Zaužijte 1–3 tablete na dan, skupaj z malo vode. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Op.: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevanje

Na sobni temperaturi in temnem prostoru, zaščiteno pred vlago ter shranjevati nedosegljivo otrokom! Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila ali, ki imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Proizvedeno v Angliji.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vitex ali navadna konopljika, 600 mg”
GOR