Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Melatonin MelatoninaMed Fast, 150 tablet

9.90 

MelatoninaMed Fast je čisti melatonin, znanega tudi kot “hormon spanja”

Pakirano: 150 tablet

 

Šifra: SKU 919 Kategorija: Oznaka:

Opis

MelatoninaMed Fast je čisti melatonin, znanega tudi kot “hormon spanja”. Melatonin se tvori ob mraku v žlezi češeriki v možganih. Vsaka tableta MelatoninaMed Fast vsebuje 0,4 mg melatonina. Prehransko dopolnilo.

Sestavine

Sredstvo za povečanje prostornine: celuloza, Sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin, Melatonin

Povprečne količine značilnih komponentZa 1 tableto
Melatonin0,4 mg
Vsebina: 150 tablet (neto 21 g)

Priporočena poraba

Vsaka tableta MelatoninaMed Fast vsebuje 0,4 mg melatonina, kar je tudi dnevno priporočena doza. Vzamemo 1 tableto malce pred spanjem.

Opozorila

Ne presegati dnevno priporočenih količin. Uživati le neposredno pred spanjem. Izdelek je namenjen le zdravim odraslim ljudem. Ne smejo ga jemati otroci in mladostniki, mlajši od 18 let ter nosečnice in doječe matere. Če po jemanju tega izdelka občutite zaspanost ali omotičnost, ne vozite ali upravljajte s stroji. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju melatonina. Prekoračitev ima lahko stranske učinke. Ob sočasni uporabi z zdravili se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Prehransko dopolnilo ni nadomestek zdravi in uravnoteženi prehrani. Hraniti izven dosega otrok mlajših od treh let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Proizvedeno

Proizvedeno v EU.

Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan
Distributer: Institut.O, Slovenija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Melatonin MelatoninaMed Fast, 150 tablet”
GOR