Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Holistic Serrapeptaza – 250.000 IU 60 kapsul

29.90 

Serrapeptaza je proteolitični encim (proteaza), izoliran iz bakterij, ki jih najdemo pri sviloprejki. Danes je serrapeptaza široko dostopna kot prehransko dopolnilo in ima številne zdravstvene koristi.

IU = enota za število sistemskih encimov na kapsulo Visoka vsebnost sistemskih encimov na eno kapsulo = 250.000 IU

Pakirano: 60 kapsul (45 g)

3 na zalogi

Šifra: SKU 766 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Encim serrapaptaza je odločilen za razgradnjo velikih beljakovinskih molekul, na manjše aminokisline. Encimi so spojine, od katerih je odvisna prebava, presnova in absorpcija hranil. Npr. v ustih ter skozi želodec in trebušno slinavko, encimi vplivajo in skrbijo za razgradnjo sladkorja, maščob in beljakovin, ki jih zaužijemo, na manjše mikro delce, ki jih naše telo lahko absorbira.

Vendar serrapaptaza encimi počnejo mnogo več, kot le to. Encimi so nujno potrebni za naše zdravje, za dobro delovanje imunskega sistema, za zaščito pred bakterijami, za nadzor nad vnetji ter za ohranjanje telesa v vrhunski formi. Uporaba proteolitičnih encimov, kot so tripsin, kimotripsin in bromelain, se je v ZDA uveljavila v petdesetih letih prejšnjega stoletja, potem ko so ugotovili, da imajo protivnetne učinke. Enako opazovanje je bilo na Japonskem s serrapeptazo v poznih šestdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so raziskovalci sprva izolirali encim iz sviloprejke (1  vir). Dejansko so raziskovalci v Evropi in na Japonskem predlagali, da je serrapeptaza najučinkovitejši proteolitični encim za zmanjšanje vnetja (2 vir). Od takrat je bilo ugotovljeno, da ima več možnih uporab in obetavne zdravstvene koristi.

VSEBUJE

Serapeptaza, kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Sestava 1 kapsula:
Serapeptaza 625 mg / 250.000 IU

UPORABA

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula.

Zaužiti ga morate na prazen želodec ali vsaj dve uri pred jedjo. Poleg tega se izogibajte jedi približno pol ure po jemanju serrapeptaze.

OPOZORILA

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevanje na sobni tempereturi do 25°C, zaščiteno pred svetlobo in vlago.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Holistic Serrapeptaza – 250.000 IU 60 kapsul”
GOR