Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Fisiocol Omega 3

Že od 8.99 

Fisiocol® je prehransko dopolnilo s koncentriranimi esencialnimi maščobnimi kislinami Omega-3 (EPA +DHA), pridobljenimi z molekularno destilacijo iz ribjega olja.

Pakirano: 20 kapsul, 80 kapsul ali 240 kapsul

 

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Fisiocol® je prehransko dopolnilo s koncentriranimi esencialnimi maščobnimi kislinami Omega-3 (EPA +DHA), pridobljenimi z molekularno destilacijo iz ribjega olja. Fisiocol® se uporablja v primerih zmanjšanega vnosa maščobnih kislin Omega-3 (EPA + DHA) s prehrano.

Vsaka kapsula Fisiocola® vsebuje kar 450 mg EPA in 180 mg DHA, kar to prehransko dopolnilo uvršča v sam vrh med različnimi Omega 3 dodatki. Kapsule so povsem brez vonja, zato je njihovo uživanje precej bolj prijetno.

Fisiocol® se ponaša tudi s certifikatom kakovosti IFOS (International Fish Oil Standards), ki s petimi zvezdicami zagotavlja najvišjo kakovost ribjega olja uporabljenega za pridobivanje Omega 3. Poleg IFOS certifikata pa ima ta izjemen izdelek tudi certifikat Friend of the Sea, ki zagotavlja, da so ribe iz katerih se pridobiva ribje olje, ulovljene na zato predvidenih območjih in ulov ne ogroža rib ali njihovega naravnega okolja.

Sestavine

Sestavina1 kapsula5 kapsul
Ribje olje:1000 mg5 g
od tega Omega 3:706 mg3,53 g
od tega EPA:450 mg2,25 g
od tega DHA:180 mg0,90 g

Neto vsebina: 20 kapsul (27,6 g), 80 kapsul (110,4 g) ali 240 kapsul (331,2 g)

Priporočena uporaba

Priporoča se jemanje od 1 do 5 mehkih gel kapsul dnevno, glede na potrebe.

Opozorila

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ne more nadomestiti raznolike prehrane in zdravega življenjskega sloga. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Hraniti na hladnem, suhem mestu, zaščitenem pred svetlobo.

Proizvedeno

Proizvajalec: PHYTO GARDA S.r.l.,  Italija
Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan

Dodatne informacije

Pakiranje

20 kapsul, 80 kapsul, 240 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fisiocol Omega 3”
GOR