Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

BIOANDINA Črna maca kompleks

24.18 

Ohrani moško nežno plat, a poudari vzdržljivost in moč.

Pakirano: 50 kapsul

Na voljo po naročilu

Šifra: SKU 1063 Kategorija: Oznaka:

Opis

Črna maca kompleks

Črna maca kompleks je premium prehransko dopolnilo z izvlečkom črne mace ter vitaminoma B6 in B12. Pri ekstraktu črne mace se aktivirajo sekundarni metaboliti (macamidi in macaeni), ki so edinstveni za rastlino maca in odgovorni za večino njenih adaptogenih aktivnosti.

Vsebuje vitamin B6, ki prispeva k uravnavanju hormonske aktivnosti. Vitamina B6 in B12 prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju, normalnemu delovanju živčnega sistema ter zmanjšujeta utrujenost in izčrpanost.

  • tradicionalni afrodizijak- za plodnost moških
  • za koncentracijo
  • za adaptacijo na stres
  • za boljše razpoloženje
  • šport: za moč in vzdržljivost

Maca Bioandina

Premium eko produkt

Maca, proizvajalca Bioandina, ima aktivirane sekundarne metabolite macamide in macaene, značilne in endinstvene zgolj za to rastlino. Macamidi in macaeni so nosilci ključnih lastnosti  delovanja te izjemne rastline na človeški organizem. Znanstvene raziskave so pokazale, da se aktivacija glavnih bioaktivnih macamidov zgodi le med biokemično reakcijo. Zanjo je treba najprej koren mace posušiti, nato pa ga pod kontroliranimi pogoji kuhati pod povišanim tlakom. Pravzaprav gre za simulacijo tisočletne tradicionalne metode kuhanja korena mace.

Maca

Maca je odporna, adaptogena rastlina, ki raste na 3.950 metrih nadmorske višine v perujskih Andih. Junin velja za domovino perujskega makaka. Zaradi suhega podnebja in nadmorske višine je maca posebna superhrana. Barva hipokotila mace povzroča tudi razlike v njeni biološki sestavi.

Aktivirana maca

V procesu želatinizacije mace se aktivirajo sekundarni metaboliti (macamidi in macaeni), ki so edinstveni za rastlino maca in odgovorni za večino njenih adaptogenih aktivnosti.

Želatinizacija mace

Želatinizacija mace nikakor ni povezana z želatino oz. z živalskim tkivom. Želatinizacija je termični postopek kuhanja mace, s katerim se škrob spremeni v škrobno pasto. Starodavna ljudstva, kot so Inki, so maco vedno prekuhavali in je niso jedli surove, kar je izboljšalo njeno biološko uporabnost. Ta sodoben postopek posnema tradicionalno pripravo kuhanja mace – želatinizacijo. Glede na to, da ne vsebuje sestavin živalskega izvora, je maca primerna tako za vegetarijance kot vegane.

Želatinizacija omogoča

  • boljšo prehransko vrednost mace
  • boljšo prebavljivost mace
  • uživanje mikrobiološko zdrave mace
  • povečanje koncentracije naravnih posebnih snovi – makamidov, v primerjavi s presno maco
  • simulira tradicionalno metodo s katero so Inki pripravljali maco

Dve kapsuli vsebujeta:

Priporočeni dnevni odmerek (2 kapsuli) PDV*
Ekstrakt korenine črne mace 15:1 (ustreza 600 mg surovega praška) 400 mg
Vitamin B6 1 mg 71 %
Vitamin B12 1 μg 40 %

*PDV = priporočen dnevni vnos

Ostale sestavine: antikoagulant: magnezijeve soli maščobnih kislin, aerosil, celulozna kapsula, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin.

Navodila

Priporočljivo je, da popijete eno do dve kapsuli na dan ob obroku ali s kozarcem vode.

Opozorilo

Ljudje, ki jemljejo zdravila, se morajo pred jemanjem posvetovati z zdravnikom.

Proizvaja

Bioandina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIOANDINA Črna maca kompleks”
GOR