Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Bactoflor za odrasle 90 kapsul

38.95 

BactoFlor za odrasle z aktivnimi bakterijskimi kulturami. Vsebuje 4 bakterijske kulture. Koncentracija kolonijskih enot znaša 6 milijard enot na kapsulo.

Vsebuje: 9o kapsul

Na voljo po naročilu

Šifra: SKU 599 Kategorija: Oznaka:

Opis

BactoFlor za odrasle je visokokakovostno prehransko dopolnilo z aktivnimi bakterijskimi kulturami, v katerem se nahajajo aktivne mlečnokislinske bakterijske kulture v koncentrirani obliki.  Vsebuje 4 pomembne, med seboj dopolnjujoče se bakterijske kulture, ki se lahko uspešno naselijo v tankem in debelem črevesju. Koncentracija kolonijskih enot je zelo visoka, saj znaša 6 milijard enot na kapsulo.

BactoFlor® vsebuje kombinacijo štirih bakterijskih kultur:

  • Bifidobacterium longum
  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus casei
  • Lactobacillus rhamnosus

Izbrane vrste bakterije opravljajo samostojne, življenjsko pomembne funkcije in predstavljajo prevladujoče bakterijske kulture v črevesju. Koncentracije posameznih bakterij so natančno odmerjene, zato se med seboj odlično dopolnjujejo. Poleg tega dosežejo prav vse predele črevesja – bakterije iz rodu Lactobacillus se naselijo predvsem v tankem črevesju, bakterije iz rodu Bifidobacterium pa v debelem črevesju.

BactoFlor® vsebuje 6 milijard (6×109) kolonijskih enot na kapsulo in tako zagotavlja idealno dnevno preskrbo z bakterijskimi kulturami, ki jo priporočajo številne študije. Vsebuje tudi inulin. To je iz cikorije pridobljen ogljikov hidrat, ki služi bakterijam v debelem črevesju kot hrana in na ta način povečuje njihovo število. Inulin  služi zgolj kot hrana za bakterije.

Vse bakterijske kulture v BactoFloru za odrasle so že po naravi obstojne v želodčni kislini (3 ure v pH, ki je višji od 3). Kar pomeni, da tudi brez rastlinske kapsule preživijo prehod skozi želodčno kislino v črevesje. Zato lahko kapsulo tudi odpremo in zaužijemo samo vsebino – po obroku in z zadostno količino vode.

Sestavine

Probiotične bakterijske kulture, inulin, polnilo: krompirjev škrob; antioksidacijsko sredstvo: askorbinska kislina; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; rastlinska celulozna kapsula (HPMC).

Ena kapsule vsebuje:
Bakterijske kulture: 6 milijard (6×109) kolonijskih enot

Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Inulin (FOS): 110 mg

Izdelek NE vsebuje:
Glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, soje, arom, barvil, sladil, glazirnih sredstev in gensko spremenjenih organizmov. Primeren je za ljudi z alergijo oz. preobčutljivostjo na omenjene snovi.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in je zato primeren tudi za vegetarijance in vegane!

Uporaba

1 – 2 x dnevno, 1-2 kapsuli, po obroku, z zadostno količino vode. Priporočamo, da Bactoflor jemljete vsaj dva do tri mesece, primeren je tudi za dolgotrajno uživanje. Idealen je za preventivo in za mladostnike (10 – 18 let).

Proizvajalec

Intercell Pharma GmbH

Altlaufstraße 42

85635 Höhenkirchen-Siegertsbrunn, Nemčija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bactoflor za odrasle 90 kapsul”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+