Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

HERBOW Paket Tekočih detergentov za oblačila + DARILO

39.84 

Paket vsebuje:

  • HERBOW  koncentrirani tekoči detergent za bela oblačila Fairy white, 1000 ml
  • HERBOW  koncentrirani tekoči detergent za barvna oblačila Color harmony, 1000 ml
  • HERBOW  koncentrirani tekoči detergent za črna oblačila Ebony black, 1000 ml
  • HERBOW  koncentrirani tekoči detergent za jeans oblačila Jeans, 1000 ml

Brez fosfatov. Brez sulfatov. Brez klora.

Šifra: SKU 1323 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Herbow paket koncentriranih 4. tekočih detergentov za pranje perila z 12% ekstraktom pralnega oreščka* in bio-encimi, ki varujejo kožo pred draženjem. Premium pakiranje z dozirnikom (cca 6 -8 stiskov na pranje- 30ml).  Izjemni pralni učinek s pomočjo naravnih sestavin.

Herbow tekoči detergent za pranje perila temelji na varovalnem izvlečku pralnega oreščka, obogatenega z bio-encimi in sestavinami na mineralni osnovi. Saponin iz pralnih oreščkov in posebne rastlinske surovine prinašajo nežnost, učinkovitost, briljantno čistočo in prijeten vonj. Odlični pralni učinki tudi pri nižjih temperaturah, s tem omogočajo prihranke z energijo. Primeren za vse vrste strojev za pranje perila in za ročno pranje perila.

Kaj so pralni oreščki? Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu Sapindus mucoross v južni Aziji in Himalaji. Pralne oreščke uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Vsebujejo naravno milo, ki se imenuje saponin. Če jih namočimo v vodo, vežejo nase umazanijo in maščobo in preprečujejo, da se vrnejo na tekstil.

Zahvaljujoč nežnim, a učinkovitim rastlinskim sestavinam lahko operete že pri temperaturah od 30-40 ° C.

  • Ne vsebuje umetnih dišav
  • Ne vsebuje umetnih barvil
  • Ščiti barve pred bledenjem
  • Koži prijazne sestavine
  • Vegan izdelek

*Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov. Osnovna surovina tekočih detergentov je narejena iz lupinic pralnih oreščkov na edinstveni način, s hladnim stiskanjem pralnih oreščkov z minerali Zeolita. Uporaba Bio – Encimov: Complex proteini so odlični pri odstranjevanju madežev in umazanije tudi pri nizkih temperaturah pranja.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi in ustrezni negi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba – bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje, kisel vonj po uporabi,…) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila!

Herbow poslanstvo – Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje z močnimi kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Priporočilo pediatrov – SRČNO PRIPOROČAM! „V mojo kliniko prihaja vedno več majhnih pacientov z alergijami na koži, izpuščaji, nadraženo kožo, ekcemi. Ti simptomi alergij, kot je atopijski dermatitis, so odgovorni za povečanje aktivnosti v imunskih in spominskih celicah. Na žalost so imunsko-spominski podatki lahko shranjeni skozi celotno naše življenje, tako, da pacient lahko zboli znova in znova v kratkih razmakih” Dr. Enikő Farkas, Nyíregyháza Madžarska

Sestavine

5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi, <5% mila Vsebuje: dišave (benzil benzoat, heksil cinamal, limonden, linalool), konzervanse Druge sestavine: izvleček pralnih oreščkov

Uporaba

V dozirnik detergentov pralnega stroja načrpajte do 6-8 potiskov (cca 30ml) / pranje. Za ročno pranje: 30ml za 10l vode. Ročna črpalka embalaže omogoča enostavno uporabo. Pred uporabo dobro pretresite. Ni priporočljivo za pranje volnenih in svilenih izdelkov. Za bolj umazano perilo uporabite Herbow sredstvo za odstranjevanje madežev. Skladiščite na temperaturi med 5°C -35°C. Preprečite, da bi izdelek zmrznil. Povprašajte tudi za re-fill polnjenje.

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte!  Kliknite na povezavo za ogled varnostnega lista!

Proizvaja /distribucija

Herbow International Zrt., Hungary /

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, herbow@najzame.si

Dodatne informacije

Pakiranje

Paket 200 ml, Paket 1000 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW Paket Tekočih detergentov za oblačila + DARILO”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+