Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Taoasis BOŽIČ BIO eterično olje / Christmas 5 ml

9.50 

BIO Mešanica čistih ekoloških eteričnih olj za zimske, praznične dni. Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vsebina: 5 ml

Šifra: SKU 353 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

BIO eterično olje BOŽIČ (Christmas) 5 ml
Mešanica čistih ekoloških eteričnih olj, ki spominja na zimo in božič. Vsebuje ekološka eterična olja zvezdastega janeža, pomaranče, tonke in vanilije.

Značilnost vonja: prazničen.

Kontrolirana ekološka pridelava.

Vsebina: 5 ml

Sestavine

Parfum**, Limonene*, Alcohol, Benzyl Benzoate, Cinnamal*, Citral*, Citronellol*, Coumarin*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Linalool*.

Več o sestavinah:

* Eterična olja so sestavljena iz velikega števila posameznih komponent. Snovi, kot sta limonene in linalool, so naravni sestavni del eteričnega olja in se nikakor ne dodajajo. A ker spadajo med 26 alergenih dišav, jih je zato potrebno navajati ločeno, saj so nekateri posamezniki alergični na posamezne sestavine.

** Med sestavinami lahko najdemo oznako parfum. Beseda parfum pri teh izdelkih označuje sestavo iz različnih naravnih eteričnih olj, vendar s to oznako, proizvajalec natančno sestavo ohrani kot skrivnost vonja.

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če zaradi nendzorovanih naravniih razmer, pridelamo le omejeno količino olja Demeter kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v teh redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave.

Opozorilo

Oljne kompozicije so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite na hladnem.in dobro zaprto. Hranite izven dosega otrok. Pazite na oči in sluznico. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

Navodila za uporabo

  •  za posebno aromatsko nego telesa. Razredčite cca 8-10 kapljic dišavnega olja v 50 ml mandljevega ali drugega baznega olja in uporabite za aromatsko masažo telesa.
  • v izparilnikih z vodo, za odišavljenje prostora: cca 4-6 kapljic v posodico z vodo.

 

Oljne kompozicije so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite na hladnem in dobro zaprto. Hranite izven dosega otrok. Pazite na oči in sluznico. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

Proizvaja

TAOASIS GmbH

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Taoasis BOŽIČ BIO eterično olje / Christmas 5 ml”
GOR