Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Taoasis CIMET (CEJLONSKI) BIO eterično olje 5ml

14.40 

Afrodizijak, ki stimulira in krepi. Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vsebina: 5 ml

Šifra: SKU 846 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

BIO eterično olje CIMET (CEJLONSKI) (Cinnamonum zeylanicum). Iz kontrolirane ekološke in demeter pridelave.

Poreklo: Indija

Značilnosti: stimulira in krepi, deluje kot afrodizijak.

Botanično ime: Cinnamomum zeylanicum
Družina: Lauraceae – družina lovorov
Karakteristike: ima stimulativen in krepilen učinek. Afrodizijak.
Država izvora: Indija
Pridobivanje: iz lubja s parno destilacijo

Vsebina: 5 ml

Sestavine

Cinnamonum Zeylanicum Bark Oil, Cinnamal*, Eugenol*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Cinnamyl Alcohol*, Coumarin*.

*Več o sestavinah:

Eterična olja so sestavljena iz velikega števila posameznih komponent. Snovi, kot sta limonene in linalool, so naravni sestavni del eteričnega olja in se nikakor ne dodajajo. A ker spadajo med 26 alergenih dišav, jih je zato potrebno navajati ločeno, saj so nekateri posamezniki alergični na posamezne sestavine.

Med sestavinami lahko najdemo oznako parfum. Beseda parfum pri teh izdelkih označuje sestavo iz različnih naravnih eteričnih olj, vendar s to oznako, proizvajalec natančno sestavo ohrani kot skrivnost vonja.

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če se zaradi nendzorovanih naravnih razmer, pridela le omejeno količino olja Demeter kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v teh redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave.

Opozorilo

Izogibajte se stiku z očmi in s sluznico. Hranite dobro zaprto izven dosega otrok. Ne uživajte! Hranite na hladnem.

Navodila za uporabo

V kozmetične namene (kot negovalno ali masažno olje za telo): v 50 ml mandljevega olja dodajte 3-4 kapljice eteričnega olja. Eterično olje je koncentrat. Pred uporabo ga vedno razredčite po priporočenih navodilih. V izparilnikih z vodo: za osvežitev prostora: cca 4-6 kapljic v posodo z vodo

Oljne kompozicije so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite na hladnem in dobro zaprto. Hranite izven dosega otrok. Pazite na oči in sluznico. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

Proizvaja

TAOASIS GmbH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Taoasis CIMET (CEJLONSKI) BIO eterično olje 5ml”
GOR