Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Pralna maska za obraz

3.65 

Ročno izdelane slovenske pralne maske za obraz za otroke in odrasle. Na voljo z različnimi motivi in v različnih barvah. Modni dodatek.

V komentar na blagajni zapišite želeni model (ravna/zaokrožena), motiv, barvo in velikost (otroška/za odrasle).

Pakirano: 1 kom

Pozor: Zaradi velikega povpraševanja črnih mask z belimi notami trenutno ne moremo dobaviti, ker nam je pošlo blago.

Šifra: SKU 772 Kategorija: Oznaka:

Opis

Bi želeli imeti svojo pralno masko za obraz?  Ste v skrbi za zaščito okolja, s čim manj odpadkov in onesnaževanja?  Na voljo so pralne maske za obraz za večkratno uporabo iz bombaža v dveh velikostih:

  • otroška velikost (med 5 in 10 let) in
  • odrasla velikost

V ponudbi imamo več različnih vzorcev in barv. V komentar na blagajni zapišite model (ravna / zaokrožena), želeni motiv, barvo in velikost (otroška/za odrasle).

Pozor: Žal zaradi velikega povpraševanja črnih mask z belimi notami trenutno ne moremo dobaviti, ker nam je pošlo blago.

Uporaba

Maska je namenjena večkratni uporabi. Priporočamo, da:

  • PRED NAMESTITVIJO MASKE SI UMIJTE ALI RAZKUŽITE ROKE
  • Masko namestite na obraz od zgornjega dela nosnega korena preko ust in pod brado, da se maska tesno prilega obrazu.
  • Maske se med uporabo ne dotikajte, v primeru dotika si vedno umijte ali razkužite roke!!! (Tako preprečite prenos mikrobov).
  • Maske nikoli ne nosite pod nosom ali pod brado!!!!
  • Po 2 urah ali v primeru ovlažitve maske le to odstranite s prijemom za trakove ali elastiki, Maske se nikoli ne dotikajte spredaj.
  • Ob odstranjevanju maske glavo držite naravnost (ne glejte navzdol), s tem preprečite raztros mikrobov iz površine maske po vaši obleki.

Vir: Navodila za domačo uporabo pralnih bombažnih mask, ki jih je izdal UKC Ljubljana: https://www.kclj.si/dokumenti/maske_navodila1-merged.pdf

Vzdrževanje

Po uporabi masko odložite na določeno mesto, da ne bodo prihajale v kontakt s čistim perilom, materialom. Maske izdelujte iz materialov (bombaž), ki omogočajo pranje v pralnem stroju na najmanj 60°C, ali 95°C. Uporabite običajne pralne praške. Suho masko prelikajte z likalnikom.

Opozorila

Maske niso kvalificirane kot medicinski pripomoček, služijo kot osebna higienska zaščita. Pred prvo uporabo jih je potrebno oprati.

Izdelano ročno v Sloveniji!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pralna maska za obraz”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

GOR