Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Pralna maska za obraz

3.99 

Ročno izdelane slovenske pralne maske za obraz za otroke in odrasle izpod rok šivilje Lili. Na voljo z različnimi motivi in v različnih barvah. Modni dodatek.

V komentar na blagajni zapišite želeni model (ravna/zaokrožena), motiv – barvo ( št. maske) in velikost (S, L, XL). Večina mask je na zalogi.  V nasprotnem primeru (zaradi velikega povpraševanja) so dobavljive v 3. do 5.  dneh. Hvala za razumevanje.

Predlagamo ,da pokličite od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00 na št. 080 35 17, da preverite trenutno zalogo.

Ponosni smo, da imamo res velik izbor različnih vzorcev mask. A je zato zelo težko upravljati z zalogo. Zato vas naprošamo, da v komentar na blagajni, zabeležite tudi opciji izbire 2. in 3. v primeru, ko  vaša osnovna izbira trenutno ni na zalogi. Hvala!

Pakirano: 1 kom

Šifra: SKU 772 Kategorija: Oznaka:

Opis

Podpiramo slovensko obrt in domače šivilje.

Bi želeli imeti svojo pralno masko za obraz?  Ste v skrbi za zaščito okolja, s čim manj odpadkov in onesnaževanja?  Na voljo so pralne maske za obraz za večkratno uporabo iz bombaža (najmanj 80/20) v treh velikostih:

  • “S” otroška velikost (do cca 10 let)
  • “L” srednja velikost
  • “XL” večja velikost

V ponudbi imamo več različnih vzorcev in barv. V komentar na blagajni zapišite:

  1. model maske (ravna / zaokrožena),
  2. želeni motiv / barvo s  št. maske in
  3. velikost (S, L, XL)

Večina mask je na zalogi.  V nasprotnem primeru (zaradi velikega povpraševanja) so dobavljive v 3. do 5.  dneh. Hvala za razumevanje.

Predlagamo, da pokličite od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00 na št. 080 35 17, da preverite trenutno zalogo.

Ponosni smo, da imamo res velik izbor različnih vzorcev mask. A je zato zelo težko upravljati z zalogo. Zato vas naprošamo, da  v komentar na blagajni, zabeležite tudi opcijo izbire  2 in 3  v primeru, ko  vaša osnovna izbira trenutno ni na zalogi. Hvala!

Uporaba

Maska je namenjena večkratni uporabi.

Vzdrževanje

Po uporabi masko odložite na določeno mesto, da ne bodo prihajale v kontakt s čistim perilom, materialom. Maske izdelujte iz materialov (bombaž), ki omogočajo pranje v pralnem stroju na najmanj 60°C, ali 95°C. Uporabite običajne pralne praške. Suho masko prelikajte z likalnikom.

Blago je pred izdelavo mask oprano na visoki temeparaturi in zlikano, zato je krčenje  mask minimalno. Ne priporočamo sušenje v sušilnih strojih zaradi dodatnega krčenja.

Opozorila

Maske niso kvalificirane kot medicinski pripomoček, služijo kot osebna higienska zaščita in niso testirane za neprepustnost virusov! Pred prvo uporabo jih je potrebno oprati.

Izdelano ročno v Sloveniji!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pralna maska za obraz”
GOR