Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Medeni zaklad Dišeče sveče iz 100% čebeljega voska

Že od 11.90 

Dišeče sveče iz 100% čebeljega voska, ki bodo pričarale lep ambient v vaš dom v steklenem kozarcu. 

Izbor: Več vonjev

Teža: 130 g

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Ročno izdelane  dišeče sveče iz 100% čebeljega voska v steklenem kozarcu bodo pričarale lep ambient v vašemu domu. Prepustite se vonju dišečih sveč in uživajte v očarljivem vonju izbranih začimb. 

Vse sveče vsebujejo kvaliteten stenj iz naravnega materiala – 100% bombaža, ki ne vsebuje svinca in cinka.

Čas gorenja: do 33 ur (odvisno od pogojev in okoliščin gorenja).

Uporaba

Navodilo za gorenje: Ker sveča gori po spominu, je potrebno pri prvi in vsaki nadaljni uporabi svečo pustiti goreti toliko časa, da se celotna zgornja površina do roba kozarca stopi. S tem preprečimo nastanek luknje oz. voščenega bazena, sveča pa bo gorela enakomerno. Na tak način boste dosegli, da bo sveča tudi vsakič naslednjič lahko izgorevala maksimalno, brez ostankov voska. Svečo uporabljajte na površinah, ki so odporne proti visokim temperaturam.

Stenja pred prižigom sveče ni potrebno obrezovati. Ker sveča vsebuje bombažni stenj, se lahko na stenju čez čas pojavi “goba” z večjim plamenom, v tem primeru je stenj treba skrajšati in sveča bo ponovno lepo gorela. Sveče je treba pred obrezovanjem stenja ugasniti in nato ponovno prižgati.

Svečo je priporočljivo ugašati s potapljanjem stenja v stopljeni vosek in za tem je potrebno stenj ponovno poravnati. Na tak način se izognete dimu.

Po končanem izgorevanju postavite posodico v zamrzovalnik za lažje odstranjevanje jezičkov ter manjših ostankov voska in lahko kozarček ponovno uporabite za shranjevanje različnih stvari ali pa za dekoracijo.

Proizvaja

MEDENI ZAKLAD
Rogašovci, Slovenija

Dodatne informacije

Izbor sveč

Božična čarovnija, Breskov cvet, Češnjev cvet, Cimetove zvezdice, Dotik sivke, Jabolko & cimet, Vanilija, Sveča iz 100% čebeljega voska

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Medeni zaklad Dišeče sveče iz 100% čebeljega voska”
GOR