Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW Pralna raztopina s pralno sodo, 850g

9.98 

HERBOW Pralna raztopina s pralno sodo in pralnimi oreščki

Pakiranje: 850 g

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelke. Pred priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Dobavo in vse potrebno pričakujemo najkasneje d0 30.7.2022! Prednaročilo z vašimi podatki za dostavo nam sporočite na info@najzame.si ali info@herbow.si; ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17!

Ni na zalogi

Šifra: SKU 1278 Kategorija: Oznaka:

Opis

Enostavno in hitro biološko razgradljivo, okolju prijazno ekološko čistilo.

Pralna soda je skoraj tako okolju prijazna kot pranje s pralnimi oreščki. Prednost je v tem, da pri njegovi proizvodnji ne nastaja noben okolju škodljiv stranski proizvod. Pomaga pri čiščenju močno umazanega tekstila, delovnih oblačil, kuhinjskih brisač, prtov, posteljnine, spodnjega perila. Zagotavlja higiensko čistočo in odpravlja neprijetne vonjave. Kot dodatek detergentom in čistilom za pomivanje posode povečuje njihovo moč čiščenja.

Učinek mehčalca vode, razmaščevalca in čistila je pomemben tudi v relativno majhnih količinah.

Uporaba

Za povečanje učinkovitosti pranja: 1 žlico (10 g) pralne sode dajte v predal za detergent v pralnem stroju za 5 kg pranja, dodajte detergent kot običajno. Ne uporabljajte za pranje volne in svile.

Za namakanje: 1-2 žlici pralne sode na 5 litrov tople vode, v katero namakamo oblačila 1-2 uri.

  1. Pralno sodo raztopite v hladni vodi
  2. Po 1-2 urah (v primeru tople vode prej) oblecite oblačila, ki jih želite namočiti, in jih po možnosti pustite, da se namočijo čez noč (okrvavljen tekstil vedno namočite v mrzlo vodo)
  3. Na koncu operite na običajen način brez namakanja

Kot mehčalec vode : za zmerno trdo in trdo vodo dajte sodo v posodo za detergent:

Trdota vode Srednje trda voda Trda voda
8-18 ° > 18nk °
Odmerjanje 1 žlica

10 g

2 žlici

20 g

Čiščenje posode

2-3 žlice (20-30 g) sode bikarbone na 5 litrov vode. Odmerek se lahko po potrebi poveča

Leseni izdelki, deske za rezanje, lesene žlice: po pranju operite z vročo raztopino. Na koncu sperite ali obrišite z vročo vodo.

Lonci in ponve z zažganimi ostanki hrane: Vlijemo raztopino in zavremo.

Kozarci za marmelado in konzervacijo: operite z vročo raztopino in sperite z vročo vodo. Obrnite ga na čisto krpo

Ne uporabljajte na aluminijastih posodah ali voskanih površinah.

Za občutljivo kožo je priporočljiva uporaba gumijastih rokavic, saj puder na kožo deluje izsušljivo!

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine

Sestavina: natrijev karbonat, (številka EINECS: 207-838-8), mleti koščki pralnih oreščkov

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Pred uporabo dobro pretresite.

Proizvaja

Herbow International Zrt., Hungary

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW Pralna raztopina s pralno sodo, 850g”
GOR