Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Herbow Parfum za pranje perila Sončni žarek 200ml

4.98 

Herbow Parfum za pranje perila – Sončni žarek 200ml

MANGO & SENO

 

 

Šifra: SKU 590 Kategorija: Oznaka:

Opis

Herbow Parfum za pranje perila – Sončni žarek 200ml

MANGO & SENO

Super koncentrirani mehčalec za perilo na rastlinski osnovi s harmonijo sadnih in cvetnih not. Izjemna uravnoteženost med vonjem manga in svežim senom. Enkratnost izdelka ni le izjemen vonj, temveč vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin, ki so na rastlinski osnovi. Sestavine so prijazne do okolja in zdrava alternativa sintetičnim kationskim sestavinam, uporabljenih v kemičnih izdelkih. Ekonomična in pametna izbira, saj 200ml pakiranje zadošča za 40 pranj.

  • Nudi dolgotrajen prijeten vonj
  • Uporablja eterična olja
  • Naravne surovine za hranjenje in mehčanje
  • Vegan

Priporočena uporaba

Dodajte 5ml (1/2 pokrovčka) v predel za mehčalec v pralnem stroju.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtrobskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vshodni Aziji inn jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalni učine, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine

kationske površinsko aktivne snovi 5-15%, neionske površinsko aktivne snovi <5%, Vsebuje: parfum (Citronellol, Linalool, Coumarin), rastlinski emulgator, rastlinski regenerator, konzervans

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Ne nanašajte neposredno na perilo. Pred uporabo dobro pretresite.

Proizvaja

Herbow International Zrt.

Derkovits street 106 / C

Hungary – 4400 Nyíregyháza,

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Parfum za pranje perila Sončni žarek 200ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

GOR