Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW Parfum in koncentrirani mehčalec za perilo 2V1 – MOONLIT NIGHT

Že od 5.48 

HERBOW parfum / mehčalec za perilo – MOONLIT NIGHT

Strastna dišavna kompozicija za sončno in opojno vzdušje. Srečanje sivke z elegantno vrtnico.

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelke. Pred priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Dobavo in vse potrebno pričakujemo najkasneje d0 30.7.2022! Prednaročilo z vašimi podatki za dostavo nam sporočite na info@najzame.si ali info@herbow.si; ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17!

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

HERBOW parfum / mehčalec za perilo – MOONLIT NIGHT

SIVKA-VANILIJA – VRTNICA

Super koncentrirani mehčalec za perilo na rastlinski osnovi. Strastna dišavna kompozicija za sončno in opojno vzdušje. Srečanje sivke z elegantno vrtnico. Posebnost izdelka ni le izjemen vonj, temveč vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in zdrava alternativa sintetičnim kationskim sestavinam uporabljenih v kemičnih izdelkih. Ekonomična in pametna izbira, saj 200ml pakiranje zadošča za 40 pranj.

  • Zagotavlja dolgo trajajoč, prijeten vonj
  • Vsebuje naravna eterična olja
  • Dva v enem – Sredstva za naravno nego in mehčanje perila
  • Vegan izdelek

Priporočena uporaba

Dodajte 5ml (1/2 pokrovčka) v predel za mehčalec v pralnem stroju.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine

5-15% kationskih površinsko aktivnih snovi, <5% neionskih površinsko aktivnih snovi

Vsebuje: naravne dišave (linalool, citronelol, geraniol, limonen, kumarin), zeliščni emulgator, zeliščni balzam, konzervanse

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Ne nanašajte neposredno na perilo. Pred uporabo dobro pretresite.

Proizvaja

Herbow International, Hungary

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Pakiranje

200ml, 1000ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW Parfum in koncentrirani mehčalec za perilo 2V1 – MOONLIT NIGHT”
GOR