Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW Naravno sredstvo za strojno pomivanje posode, 750ml

11.98 

Super koncentrirani detergent za strojno pomivanje posode.

Pakirano: 750 ml

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelke. Pred priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Dobavo in vse potrebno pričakujemo najkasneje d0 30.7.2022! Prednaročilo z vašimi podatki za dostavo nam sporočite na info@najzame.si ali info@herbow.si; ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17!

Ni na zalogi

Šifra: SKU 1277 Kategorija: Oznaka:

Opis

Super koncentrirani detergent za strojno pomivanje posode. Z nežnim izvlečkom pralnih orehov, pridobljenim z nežnim postopkom ekstrakcije.

Zahvaljujoč vsebnosti naravnih pralnih oreščkov, uporabljenih površinsko aktivnih snovi rastlinskega izvora in bioencimov ima odlične razmaščevalne lastnosti in učinkovito odstranjuje vse vrste kontaminacije hrane in posušene ostanke. Zaradi svoje tekoče konsistence se odlično raztopi in pokaže svojo čistilno moč na začetku cikla pranja.

Njegovo učinkovitost potrjujejo tudi testiranja tablet in gelov za pomivalne stroje, ki jih je oktobra 2021 izvedlo združenje Conscious Consumers Association. Od 38 testiranih izdelkov je Herbow Machine Dishwasher Super Concentrate, edini izdelek, preizkušen z izvlečkom oreha, končal na drugem mestu med vsemi geli! (vir https://tesztek.tudatosvasarlo.hu/mosogatogep-tablettak-es-gelek/teszt)

Pakiranje: 750 ml = zadostuje za 60 pranj

  • Higienska čistoča z uporabo naravnih sestavin
  • Ne vsebuje umetnih dišav ali barvil
  • Formula brez fosfatov, EDTA in klora
  • Vegan izdelek

Uporaba

Priporočeni odmerek: Za vse vrste pomivalnih strojev (vključno s pomivalnimi stroji s prti 9-12-15 in mehčalci vode) je priporočeni odmerek 12 ml.

Pomembne informacije: Ne dodajajte več od predpisane količine! Če imate gospodinjski mehčalec vode, ne dodajajte več detergenta, kot je navedeno, saj lahko povzroči penjenje!

Da zagotovite ustrezne rezultate čiščenja, poskrbite, da je pomivalni stroj napolnjen s tekočino za pomivanje posode.

Pri uporabi superkoncentrata detergenta za pomivanje posode Herbow ni treba uporabljati regeneracijske soli.

NASVET: Priporočamo, da pomivalni stroj redno čistite vsak mesec.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine

SESTAVINE: 5-15% neionske površinsko aktivne snovi, anionske površinsko aktivne snovi <5%, rastlinsko milo

Vsebuje: encime, konzervans: natrijev benzoat.

Druge sestavine: izvleček opranih oreščkov

Opozorilo

Pomembne informacije: Ne dodajajte več od predpisane količine! Če imate gospodinjski mehčalec vode, ne dodajajte več detergenta, kot je navedeno, saj lahko povzroči penjenje!

Da zagotovite ustrezne rezultate čiščenja, poskrbite, da je pomivalni stroj napolnjen s tekočino za pomivanje posode.

Pri uporabi superkoncentrata detergenta za pomivanje posode Herbow ni treba uporabljati regeneracijske soli.

NASVET: Priporočamo, da pomivalni stroj redno čistite vsak mesec.

Proizvaja

Herbow International, Hungary

 

Dodatne informacije

Izbira vonja

Passionate nature Mango, Fresh nature

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW Naravno sredstvo za strojno pomivanje posode, 750ml”
GOR