Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW BABY Žogica s pralnimi oreščki za barvna oblačila -1 žogica / 5 pranj

2.36 

Herbow Baby  Žogica s pralnimi oreščki

Pakiranje:  1 žogica / 5 pranj

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelke. Pred priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Dobavo in vse potrebno pričakujemo najkasneje d0 30.7.2022! Prednaročilo z vašimi podatki za dostavo nam sporočite na info@najzame.si ali info@herbow.si; ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17!

Ni na zalogi

Šifra: SKU 642 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

HERBOW BABY Žogica s pralnimi oreščki je probiotični naravni detergent za barvna oblačila – 1 žogica / 5 pranj

Brez dišav in alergenov – 100 % operni oreščki

Koži in okolju prijazni oreščki z mikrokulturo BS Regen in izvlečkom kamilice so še posebej priporočljivi za oblačila dojenčkov z občutljivo kožo nagnjeno k alergijam saj so zaradi naravne vsebnosti saponina nežni in hkrati učinkoviti.

Herbow Baby Wash Ball je patentiran izdelek, ki ga je testiral Mednarodni inštitut (TÜV). Ne vsebuje zdravju škodljivih sintetičnih snovi in ​​optičnih belil, zato jih lahko mirno uporabljate tudi na OBČUTLJIVI KOŽI.

Za močno umazana oblačila uporabite otroške odstranjevalce madežev Herbow, ki vsebujejo aktivni kisik. Ne uporabljajte pralne kroglice za bela oblačila ! Za izpiranje in odišavljenje oblačil priporočamo pralne parfumske koncentrate za izpiranje 2 v 1 iz družine otroških izdelkov Herbow, ki vsebujejo naravne zeliščne sestavine in zagotavljajo dolgotrajen prijeten vonj.

  • Brez konzervansov
  • Brez kemikalij
  • Nežen do kože
  • TÜV testiran izdelek
  • Priročen spominski trak s številom pranj
  • Okolju prijazen
  • Vegan izdelek

Sestavine

Sestavine: pralni oreščki, mikrokultura BS Regen, naravni izvleček kamilice

Doziranje

Žogico je mogoče učinkovito uporabiti 5 krat za 4 do 4,5kg perila

Idealno za 5 pranj – pralni oreščki v Herbow Baby žogici za pranje perila so 100% razgradljivi in jih je mogoče kompostirati po uporabi.

Navodila za uporabo

1. Vstavite žogico med oblačila v boben pralnega stroja, tako kot bi vstavili pralne kapsule.

2. Zaženite pralni stroj. Žogica ostane v pralnem stroju do konca pranja.

3. Po pranju vzemite žogico iz pralnega stroja in jo hranite na suhem mestu ali takoj ponovno uporabite.

Ni priporočljivo za pranje volnenih in svilenih izdelkov.

V čem je skrivnost Herbow žogice s pralnimi oreščki za pranje perila?

Uporaba pralnih oreščkov do sedaj ni bila preprosta. Oreščke je bilo potrebno prešteti, z njimi napolniti laneno pralno vrečko, si zapomniti koliko krat smo jih uporabili in jih odstraniti iz pralnega stroja nemudoma po končanem pranju, da se niso razmočili. Poleg tega so imeli neobdelani pralni oreščki neprijeten vonj. Herbow raziskovalci so razmišljali kako na bolj prijazen način prati s pralnimi oreščki in razvili inovativno formulo pralne žogice, tako da je pranje brez kemikalij bolj praktično in preprosto.

Preprosto za uporabo

Žogico je potrebno samo vstaviti v pralni stroj. Pralni oreščki so oviti v mrežico v obliki žogice in jih je preprosto uporabiti.

Okrepljen pralni učinek
Gobice v obliki kock v žogici vzpodbujajo penjenje Saponina in okrepijo pralni učinek.

Svež vonj
S pomočjo Balance System tehnologije so pralni oreščki obdelani s koristnimi mikroorganizmi. Zato originalen kisel vonj izgine in oblačila dolgotrajno obdržijo prijeten vonj.

Sveže in čisto perilo brez dodanih umetnih materialov!

Pralni oreščki so 100% naravni, imajo dober pralni učinek in so naravi prijazna alternativa za pranje perila. Žogica s pralnimi oreščki nudi mnogo prednosti za vaše zdravje in udobje. Organski detergent uporablja učinek svojih naravnih sestavin, tako nežno varuje občutljivo kožo in je še posebej primeren tudi za otroška oblačila. Pri uporabi žogice s pralnimi oreščki po pranju ne nastajajo ostanki na perilu, ki bi lahko povzročali draženje kože in alergije.

O pralnih oreščkih Indijski pralni oreščki (Sapindus Mukorossi) so del družine sapindaceae. To posebno drevo raste ob vznožju Himalajskih gora v Indiji in Nepalu. Drevo s pralnimi oreščki ima sadež s trdo luščino, ki vsebuje veliko saponina. Saponin je aktivno površinska surovina, ki se ob stiku z vodo peni in je odlična za pranje perila:

Naravni – Pralni oreščki so 100% naravni, ne vsebujejo nobenih umetnih kemikalij, ki bi lahko imele negativen učinek na organizem ali okolje.

Prijazni do okolja – lahko razgradljivi, ne škodijo okolju Zanimivo je, da raste drevo, ki ga ni nikoli potrebno špricati, ker zaradi saponina samo odganja škodljivce. Ima lastnosti varovanja pred onesnaženostjo in tvori zelo dosti kisika. Vse to prispeva optimalnemu ekološkemu sistemu na Zemlji.

Antibakterijsko – odpravljajo neprijeten vonj.

Hipoalergensko – Ne dražijo kože. Idealni za občutljivo kožo in kožo z ekcemi ali drugimi kožnimi boleznimi (psoriaza,                                         neurodermitis). Varni za pra nje otroških oblačil.

Nežno do perila – Kljub odličnemu pralnemu učinku, so prijazni do perila in ga ne poškoduje.

Ekonomični – Lupino pralnih oreščkov je mogoče uporabiti večkrat in, na primer, 1 žogica s pralnimi oreščki zadošča za                                 5 pranj.

Recikliranje – Uporabljene pralne oreščke je mogoče kompostirati.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Priporočilo pediatrov

SRČNO PRIPOROČAM! „V mojo kliniko prihaja vedno več majhnih pacientov z alergijami na koži, izpuščaji, nadraženo kožo, ekcemi. Ti simptomi alergij, kot je atopijski dermatitis, so odgovorni za povečanje aktivnosti v imunskih in spominskih celicah. Na žalost so imunsko-spominski podatki lahko shranjeni skozi celotno naše življenje, tako, da pacient lahko zboli znova in znova v kratkih razmakih”

Dr. Enikő Farkas, Nyíregyháza Madžarska

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte!

Proizvaja

Herbow International Zrt., Hungary

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW BABY Žogica s pralnimi oreščki za barvna oblačila -1 žogica / 5 pranj”
GOR