Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW BABY Naravni tekoči detergent za barvna/bela oblačila z naravnim vonjem, 1000ml

10.98 

Herbow Baby je naravni koncentrirani tekoči detergent, ki se še posebno priporoča pranju oblačil dojenčkov z občutljivo kožo in otrokom/odraslim, nagnjenim k alergijam

Pakiranje:  1000 ml –  33 pranj

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelke. Pred priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Dobavo in vse potrebno pričakujemo najkasneje d0 30.7.2022! Prednaročilo z vašimi podatki za dostavo nam sporočite na info@najzame.si ali info@herbow.si; ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17!

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Herbow Baby je naravni koncentrirani tekoči detergent, ki se še posebno priporoča pranju oblačil dojenčkov z občutljivo kožo in otrokom/odraslim, nagnjenim k alergijam.  Vsebujejo poseben izvleček detergenta*, ki je izdelan z nežnim postopkom ekstrakcije naravnih pralnih oreščkov. Pralni oreščki niso le učinkovita sestavina pri naravnem pranju, ampak zaradi vsebnosti saponina delujejo na kožo antioksidativno, antiseptično in protivnetno, kar zavira draženje kože . Odličen pralni učinek zagotavlja kombinacija izvlečka pralnih oreščkov in dodanih bioencimov , površinsko aktivnih snovi rastlinskega izvora in mineralov.

Oblačila so videti briljantno čista, mehka in prijetno dišeča.  Koži in hkrati okolju prijazen način pranja ščiti tkanine pred poškodbami in bledenjem. Učinkuje tudi pri nizkih temperaturah pranja, zato lahko z njim tudi varčujemo. Priporočljivo za vse vrste pralnih strojev, kot tudi za ročno pranje.

  • Otrokom prijazne, koži prijazne sestavine
  • Ne vsebuje umetnih barvil
  • Uporaba naravnih eteričnih olj
  • Ne vsebuje optičnega belila
  • Brez klora in fosfatov
  • Ščiti tkanino in barve pred bledenjem
  • Okolju prijazen izdelek
  • Vegan izdelek

Za izpiranje uporabite parfum/koncentrirani mehčalec za izpiranje Herbow Baby 2v1.

*Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov. Osnovna surovina tekočih detergentov je narejena iz lupinic pralnih oreščkov na edinstveni način, s hladnim stiskanjem pralnih oreščkov z minerali Zeolita. Uporaba Bio – Encimov: Complex proteini so odlični pri odstranjevanju madežev in umazanije tudi pri nizkih temperaturah pranja.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi in ustrezni negi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba – bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje, kisel vonj po uporabi,…) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo 

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje z močnimi kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Priporočilo pediatrov – SRČNO PRIPOROČAM! „V mojo kliniko prihaja vedno več majhnih pacientov z alergijami na koži, izpuščaji, nadraženo kožo, ekcemi. Ti simptomi alergij, kot je atopijski dermatitis, so odgovorni za povečanje aktivnosti v imunskih in spominskih celicah. Na žalost so imunsko-spominski podatki lahko shranjeni skozi celotno naše življenje, tako, da pacient lahko zboli znova in znova v kratkih razmakih” Dr. Enikő Farkas, Nyíregyháza Madžarska

Sestavine

5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi, <5% amfoternih površinsko aktivnih snovi, milo.

Vsebuje: encime, parfume, konzervanse: fenoksietanol, benzizotiazolinon.

Druge sestavine: izvleček opranih oreščkov.

Uporaba

V dozirnik detergentov pralnega stroja načrpajte do 7 potiskov / pranje. Ročna črpalka embalaže omogoča enostavno uporabo. Povprašajte tudi za re-fill polnjenje.

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Pred uporabo dobro pretresite. Ni priporočljivo za pranje volnenih in svilenih izdelkov.

Proizvaja

Herbow International Zrt., Hungary

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Izbor

Za belo perilo, Za barvno perilo, Uni -za belo in barvno perilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW BABY Naravni tekoči detergent za barvna/bela oblačila z naravnim vonjem, 1000ml”
GOR