Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW BABY MAGIC odstranjevalec madežev za bela/barvna oblačila, 700g

10.89 

HERBOX BABY MAGIC odstranjevalec madežev za bela/barvna oblačila z aktivnim kisikom in pralnimi oreščki

Pakiranje: 700 g

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelke. Pred priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Dobavo in vse potrebno pričakujemo najkasneje d0 30.7.2022! Prednaročilo z vašimi podatki za dostavo nam sporočite na info@najzame.si ali info@herbow.si; ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17!

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

HERBOW BABY MAGIC ZA BELA/BARVNA OBLAČILA – Brez dišav in alergenov – z drobnimi koščki pralnih oreščkov

HERBOX BABY MAGIC odstranjevalec madežev za bela/barvna oblačila je aktivno kisikovo čistilo z dodatkom za odstranjevanje madežev, razvit za beljenje in raztapljanje madežev na belih oblačilih in drugem tekstilu, ki ga uporabljajo otroci/odrasli, nagnjeni k občutljivi koži in alergijam. Zahvaljujoč koži in okolju prijazni sestavi ima čistilni, a učinkovit čistilni učinek in odstranjuje trdovratno umazanijo.

Uporabite ga za preprečevanje sivenja oblačil. Idealno za pranje belih oblačil pri uporabi izdelkov, ki vsebujejo pralne oreščke. Ne vsebuje optičnega belila.

  • Otrokom prijazne, koži prijazne sestavine
  • Brez dišav
  • Ne vsebuje optičnega belila
  • Brez klora in fosfatov
  • Brez optičnega belila
  • Brez konzervansov
  • Okolju prijazen,
  • Vegan izdelek

Doziranje

25 ml za posamezno pranje. Zadošča za 28 učinkovitih pranj.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine

Sestavine: <30% belilo na osnovi kisika, 5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi.

Vsebuje: drobljene pralne oreščkea, encimi.

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Pred uporabo dobro pretresite.

Proizvaja

Herbow International Zrt., Hungary

Dodatne informacije

Različice

Za belo perilo, Za barvno perilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW BABY MAGIC odstranjevalec madežev za bela/barvna oblačila, 700g”
GOR