Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW BABY 2v1 čistilo s peno – splošno čistilo za površine brez dišav in alergenov, 300 ml

Že od 4.49 

HERBOW BABY 2v1 čistilo s peno – splošno čistilo za površine brez dišav in alergenov 300 ml

S kokosovim oljem in z izvlečkom pralnih oreščkov.

Pakirano: 300 ml

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelke. Pred priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Dobavo in vse potrebno pričakujemo najkasneje d0 30.7.2022! Prednaročilo z vašimi podatki za dostavo nam sporočite na info@najzame.si ali info@herbow.si; ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 17!

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

HERBOW BABY 2v1 čistilo s peno – splošno čistilo za površine brez dišav in alergenov 300 ml  – z izvlečkom pralnih oreščkov.

Zahvaljujoč koži prijazni, nežni formuli je idealen za čiščenje in pomivanje posode, ki jo uporabljajo dojenčki in otroci z občutljivo kožo (otroški stolčki, oprsniki, plastične igrače itd.) in pripomočkov za hranjenje (jedilni pribor, otroške stekleničke, plastični pripomočki, krožniki , grelniki vode itd.).

Njegove glavne učinkovine so derivati ​​kokosovega olja in izvleček pralnih oreščkov, ki ima naravno razmaščevanje in antibakterijski učinek brez dodajanja kemikalij. Njena koži prijazna sestava ni alergična ali dražilna v primeru možnega stika s kožo.

Okolju in koži prijazno:

  • ekonomična formula aktivne pene
  • rastlinskega izvora, veganski
  • zlahka biološko razgradljiv
  • brez klora
  • brez amoniaka
  • brez fosfatov
  • ne vsebuje dišav – brez alergenov

Doziranje

Izjemno ekonomičen, 300 ml zadostuje za do 375x uporabe, kar ustreza 1,2 litra običajnega detergenta za pomivanje posode. Priročen, brez kapljanja in enostaven za uporabo!

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine

Sestavine: <5% anionskih površinsko aktivnih snovi, neionskih površinsko aktivnih snovi, amfoternih površinsko aktivnih snovi.

Vsebuje: konzervans: natrijev benzoat.

Druge sestavine Ekstrakt pralnih oreščkov.

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Pred uporabo dobro pretresite.

Proizvaja

Herbow International Zrt., Hungary

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Izbor

Osnovni izdelek, Re fill- za ponovno polnjenje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW BABY 2v1 čistilo s peno – splošno čistilo za površine brez dišav in alergenov, 300 ml”
GOR