Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

Herbow 2v1 Pena za pomivanje posode in čistilo za površine, vonj zelenega jabolka 300ml

4.80 

HERBOW Naravno čistilo 2v1 za pomivanje posode in površin

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelke. Pred priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Dobavo pričakujemo najkasneje do 10.10.2022!

Na voljo po naročilu

Šifra: SKU 1339 Kategorija: Oznaka:

Opis

Pena za pomivanje posode in površin

Z ekstraktom pralnih oreščkov in vonjem zelenega jabolka

V čem se penasto čistilo Herbow razlikuje od tradicionalnih detergentov?

Okolju in koži prijazno:

  • ekonomična formula aktivne pena
  • rastlinsko – vegansko
  • ph-nevtraleno
  • hitro biorazgradljivo
  • brez klora
  • brez amonijaka
  • brez fosfatov
  • ne vsebuje alergenih dišav

Možnost uporabe 2v1:

Kot detergent za ročno pomivanje posode se lahko uporablja za čiščenje kuhinjskih pripomočkov, jedilnega pribora, krožnikov in kozarcev, ipd.
Kot splošno čistilo za površine se lahko uporablja za kuhinjske površine, indukcijske kuhalne plošče, nape bodo s pomočjo penastega pomivalnega stroja bleščeče čiste, ppd.
Zahvaljujoč koži prijazni, nežni formuli je idealen za čiščenje predmetov, ki jih uporabljajo dojenčki in majhni otroci ( visoki stolčki, oprsnice, plastične igrače itd.) in pripomočkov, ki se uporabljajo za hranjenje (jedilni pribor, otroške stekleničke, plastični pribor, krožniki, grelniki vode itd.) .

Izjemno varčen, 300 ml zadostuje za do 375 odmerkov, kar ustreza količini 1,2 litra običajnega pomivalnega sredstva.

Zaradi penilnega nastavka je zelo priročen, brez kapljanja in enostaven za uporabo!

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Priporočena uporaba

Samo stisnite del detergenta – pene na površino, ki jo želite očistiti, ga razmažite z vlažno gobo, pustite delovati nekaj minut, nato sperite s čisto vodo in uživajte v vseh prednostih dišečega sredstva za odstranjevanje madežev. Kuhinja brez kemikalij!

Briljantna čistost z močjo narave!

Sestavine

<5% anionskih površinsko aktivnih snovi, neionskih površinsko aktivnih snovi, amfoternih površinsko aktivnih snovi. Vsebuje: dišave, konzervans: natrijev benzoat. Druge sestavine: izvleček orehov.

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte!

Proizvaja

Herbow International, Hungary

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow 2v1 Pena za pomivanje posode in čistilo za površine, vonj zelenega jabolka 300ml”
GOR