Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Aromatrip Izparilnik za eterična olja iz bambusa

22.15 

S keramično posodico in posodico za svečko.

Dimenzije (d x š x v): 12x10x14 cm.

Vsebina: 1kom

Šifra: SKU 845 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Izparilnik za eterična olja iz bambusa. Izparilnik za eterična olja iz bambusovega lesa s keramičnima posodicama za vodo in svečko.

Zaradi lepe oblike izparilnik služi tudi kot dekoracija, zato ga lahko postavimo kamorkoli, tako doma v dnevni sobi, kot tudi v delovni prostor.

Uporaba izparilnikov je najbolj prijeten, enostaven in praktičen način za izhlapevanje eteričnih olj. Toplotni vir so čajne svečke v kovinski posodici, izbrana eterična olja pa nakapljamo v posodico z vodo.

Razdalja med čajno svečko in posodico za vodo ne sme biti premajhna, da se voda z eteričnim oljem ne pregreva.

V zato namenjeno vrhnjo posodico do vrha napolnite z vodo, prižgite čajno svečko in v vodo nakapljajte 5 do 8 kapljic eteričnega olja. V nekaj urah dišave počasi izhlapijo.

Kombinacija izbranega izparilnika in eteričnega olja, ki najbolj ustreza vašemu počutju in okusu bo pričarala nezamenljivo vzdušje v vašem domu.

Material

Material: keramika, bambus

Navodila za uporabo

V posodico natočimo vodo, dodamo 5-8 kapljic izbranega eteričnega olja. Ko se voda segreva, se po prostoru širi prijeten vonj izbranega eteričnega olja. Aromaterapija v prostoru.

Opozorilo

Izparilnika ne postavljajte neposredno na površino pohištva, vedno uporabite podlago. Prižgane čajne svečke nikoli ne puščajte brez nadzora.

Proizvaja

Aromatrip

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aromatrip Izparilnik za eterična olja iz bambusa”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+