Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Smrekovit obloga – 17×24 cm

1.90 

Pri uporabi Smrekovit mazil Smrekovit Klasik (smrekovo mazilo) in Smrekovit Ekstra v lončku (smrekovo hladilno mazilo) priporočamo uporabo Smrekovit obloge, ki jo namažemo s Smrekovit mazilom. Le na ta način namreč lahko zagotovimo, da se Smrekovit mazili, ki sta mastni in se slabo absorbirata v kožo obdrži na mestu, kjer ju uporabljamo in se ne obrišeta v obleko, povoj ipd.

Z uporabo Smrekovit obloge se tudi zmanjša poraba izdelka. Uporaba obloge pri Smrekovit kremah (v tubah) ni potrebna, je pa mogoča.

Smrekovit obloga je izdelana iz 100% bombaža ter na poseben način obdelana s poliuretanskim premazom, kar zagotavlja paroprepustnost (omogoča koži, da “diha”), hkrati pa preprečuje prehod mazil in jih zadrži na koži.

Šifra: SKU 312 Kategorija: Oznaka:

Opis

Pakiranje

vrečka s 17 x 24 cm veliko Smrekovit oblogo

Navodila za uporabo

Na eno stran obloge nanesite sloj Smrekovit Klasik (smrekovo mazilo) ali Smrekovit Ekstra v lončku (smrekovo hladilno mazilo), ter jo z namazano stranjo namestite na želeno mesto. Po potrebi jo dodatno pričvrstite s sanitetnim trakom, povojem ali namenskimi opornicami (ledvični pas, opornice za posamezne sklepe ipd.). Če uporabljate povoj, ga ne ovijte premočno, da se ohrani nemotena cirkulacija krvi. Tako pripravljeno oblogo domažite dvakrat na dan, nameščena je lahko ves čas (ponoči in podnevi) saj ni bojazni, da bo maščoba iz Smrekovit izdelkov prehajala skoznjo. Ker pa je paropropustna, bo koža normalno “dihala” in se pod oblogo ne boste potili. Po potrebi jo lahko operete na 95°C in sušite v sušilnem stroju.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smrekovit obloga – 17×24 cm”
GOR