Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Namman Muay Olje 450ml

20.00 

Naravnost iz Tajske in iz sveta Tajskega boksa, vam predstavljamo Namman Muay – legendarni liniment, ki ga uporabljajo Tajski borci že skoraj sto let pred vstopom v ring.

  • Za uporabo pred in vadbi
  • Idealen za intenzivne športne masaže
  • Pomaga tudi v v ekstremnih situacijah
Šifra: SKU 466 Kategorija: Oznaka:

Opis

Kaj je Namman Muay?

Iznajden skoraj sto let nazaj, Namman Muay predstavlja eno najbolj varovanih Tajskih skrivnosti.

“Namman” = mazivo
“Muay” = boks
“Namman Muay” = boksarsko mazivo

Zaradi učinkovitosti Namman Muay izdelkov, se je priljubljenost le teh, zelo hitro razširila še med ostale športnike, Thongtos pa je leta 1960 ustanovil uspešno družinsko podjetje Devakam Apothecary Hall.

Kmalu zatem je Pone Kingpetch, Thongtosov najboljši učenec, postal prvi svetovni prvak boksu v ponosni Tajski zgodovini. Tako Pone kakor Thongtos sta se zapisala v Tajsko zgodovino, Namman Muay pa je postal svetovna uspešnica, katere skrivnostna receptura je znana le Thongtosovim potomcem, prenaša pa se še vedno izključno iz ust do ust.

Šele dosti kasneje je Namman Muay začel postati razpoznaven po svetu tudi med športniki drugih disciplin ter starejšo fizično aktivno populacijo.

Vse skupaj se je začelo z Thongtosom Intratatom, farmacevtom in boksarskim trenerjem, ki se je zanimal za tradicionalno Tajsko zeliščarstvo in konstantno iskal načine kako bi pomagal svojem borcem, da bi lažje zdržali naporne treninge in nevarne dvoboje, s katerimi so se morali preživljati.

Po več neuspelih poskusih mu je končno uspelo zmešati popolno mešanico zelišč, ki je ostala nespremenjena do današnjega dne. Pravzaprav je tako učinkovita, da je natančna formulacija skrita pred očmi javnosti in dostopna le peščici Thongthosovim potomcem.

Prednosti:

Namman Muay je priljubljen pri amaterskih in profesionalnih športnikih svetovnega kova.

Pred & po vadbi: Vtrite Namman Muay Tajsko olje na željeni del telesa pred ali po fizičnem naporu. Namman Muay je kot motorno olje za vaše sklepe.

Naravne sestavine: Namman Muay je patentirana mešanica naravnih zelišč kot so zelenka, evkaliptus in mentol, ki naravno pospešujejo regeneracijo telesa.

Odlično za starejše: Namman Muay olje je bilo ustvarjeno za vrhunske športnike oziroma bojevnike, vendar starejši ljudje ravno tako poročajo o številnih pozitivnih učinkih na njihovo življenje.

Priporočeno s strani maserjev: Tajsko olje Namman Muay je rahlo mastno in ustvari poseben sijaj na koži, ki ga naredi izvrstnega za podaljšane športne masaže. Potrebno je malo pazljivosti, da se ne prenese na lase ali oblačila.

Globoka sprostitev: Namman Muay omogoča globoko sprostitev telesa, nog, rok, hrba in vratu, ki ob primerni masaži pride še bolj do izraza.

Tudi v ekstremnih situacijah: Ne pozabite, da ni potrebno da ste profesionalni bokser ali športnik zato da bi uporabili olje Namman Muay. Le vnaprej bodite pripravljeni na njegov intenziven efekt. Bili ste opozorjeni.

Onstran prepotenih boksarskih dvoran in slačilnic profesionalni športnikov, Namman Muay uporabljajo tudi vsakdanji ljudje vseh družbenih ozadij: gasilci, policisti, vojaki, amaterski in profesionalni športniki ter vsi, ki se spopadajo z omejeno gibljivostjo sklepov in mišično utrujenostjo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Namman Muay Olje 450ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

GOR